کامپیوتر و اینترنت

آموزش تصویری حذف اکانت واتساپ برای همیشه

در این مقاله قصد داریم تا حذف اکانت واتساپ را به صورت تصویری به شما آموزش دهیم. از طریق این آموزش شما می توانید حساب کاربری خود را در واتساپ برای همیشه حذف و غیر فعال کنید به طوری که دیگر شماره شما در برنامه وجود نداشته باشد.

حذف اکانت واتساپ چگونه؟

روش حذف اکانت واتساپ

 قبل از شروع فرایند حذف حساب کاربری واتساپ، باید بدانید که این روند غیر قابل بازیابی است. پس از حذف واتساپ اطلاعات حساب کاربری کاملا حذف خواهد شد. واتساپ هیچ بکاپی ندارد و پیامها و اطلاعات شما از سرورهای آن حذف می شود. بنابراین، اگر اطلاعات مهمی در حساب خود دارید، آن را یادداشت کنید، عکس بگیرید یا از روش پشتیبان گیری برای حفظ اطلاعات خود استفاده کنید.

نکته: مراحل حذف حساب کاربری واتساپ در نسخه های رسمی و مود شده یکسان است. 

مراحل حذف حساب کاربری واتساپ

۱- در آغاز برای جلوگیری از ایجاد هر مشکلی اطمینان حاصل کنید که برنامه واتساپ نصب شده در دستگاه شما به روزرسانی شده است. سپس برنامه را اجرا کنید. بعد بر روی علامت سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش (در گوشی آیفون این علامت پایین سمت راست قرار دارد) بزنید و از منوی باز شده گزینه settings را انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری

 

۲- گزینه Account را در برگه جدید انتخاب کنید. مرحله بعد گزینه Delete my account را انتخاب کنید.

مراحل حذف اکانت واتساپ

۳- مرحله آخر شماره تلفن خود را وارد کنید و دکمه قرمز رنگ را انتخاب کنید تا حساب کاربری شما به صورت کامل حذف شود.

حساب کاربری

بیشتر بدانید:

با حذف اکانت واتساپ شما با موارد زیر روبرو می شوید:

  • شما نمی توانید مجدداً به حساب خود دسترسی پیدا کنید.
  • تاریخچه پیام ها و سرویس ذخیره سازی ابری حساب واتساپ شما حذف خواهد شد.
  • نام کاربری شما از لیست مورد علاقه دوستانتان حذف خواهد شد.
  • حساب کاربری شما از گروه هایی که در آن عضو هستید خارج می شود.

منبع : آرگا

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن