مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

سلام دوستان گرامی.. هم اکنون شما طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را در سایت دنیای خوب زندگی مشاهده می کنید عزیزان اگر طرز پخت یا طبخ یک منو خاص را دارید می توانید آن را برایمان از طریق نظرات ارسال کنید تا ما با اسم خودتان ان را درج نماییم ..

پاستای خوشمزه, پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری خوش طعم

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا است که بسیار طرفدار دارد و می توانید در این مطلب روش تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.

آموزش مرحله به مرحه تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

مواد لازم برای خرده نان های رویه

  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • خرده نان 2 فنجان
  • ساقه پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای پاستا و سس آن

  • سیر 1 بوته
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پاستا 450 گرم
  • کره 8 قاشق غذاخوری
  • آرد 6 قاشق غذاخوری
  • شیر 5 فنجان
  • پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
  • پودر خردل نصف قاشق چای خوری
  • نمک 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه پاستا با مرغ

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه کردن خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را 2 دقیقه با کره مقداری تفت دهید تا تست شود و سپس کنار بگذارید.

برای تهیه پاستا با سس فر را روی دمای 200 ئرجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.

بوته سیر را بشویید و ان را خشک کنید.

یک سوم بالای بوته سیر را ببرید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کنید و با چنگال انها را پوره کنید.

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش می کنیم.

نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه 22 در 32 سانتی متر را با کره چرب کنید و آن را روی حرارت دوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.

سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در حدود 1 تا 3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی رنگ شود.

شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه خوب هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته اید را به ترکیبی که داریم اضافه کنیم و مخلوط کنید و سپس ترکیب را در ظرف پخت بریزید خرده نان ها را روی آن بپاشید و به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب طلایی و برشته شود.

گردآوری بخش آشپزی سایت دنیای خوب زندگی

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

نوزده − شش =