مقالات

خوردن برنج کمتر و محصولات مغذی باعث افزایش عرضه مواد غذایی هند می شود

مقالات علمی با ترجمه مستقیم سایت بزرگ دنیای خوب زندگی

خوردن برنج کمتر و محصولات مغذی باعث افزایش عرضه مواد غذایی هند می شود

اعتبار: دانشگاه کلمبیا

طبق مطالعه جدیدی که توسط انستیتوی علوم داده دانشگاه کلمبیا انجام شده ، هند می تواند عرضه مواد غذایی خود را به طور پایدار تقویت کند در صورتی که کشاورزان آن برنج کمتری تولید کنند و محصولات مغذی و سازگار با محیط زیست از جمله ارزن ، انگشت ، ارزن و سورگوم باشند.

مطالعه منتشر شده در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوممتنوع سازی تولید محصولات زراعی هند ، در این حالت با جایگزین کردن مقداری برنج – اصلی ترین محصول هند – با ذوب و سورگوم ، باعث می شود که ضمن کاهش تقاضا برای آبیاری ، استفاده از انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای ، مواد غذایی این کشور با مواد مغذی بیشتر شود. این تنوع زراعی همچنین توانایی هند را در انطباق با آب و هوا افزایش می دهد بدون کاهش کالری و یا خواستار زمین بیشتر.

کایل دیویس می گوید: "برای پایدارسازی کشاورزی ، مهم است که فراتر از افزایش عرضه مواد غذایی و همچنین یافتن راه حل هایی که بتواند از مزایای تغذیه ، کشاورزان و محیط زیست باشد استفاده کرد." این مطالعه نشان می دهد که فرصت های واقعی برای انجام این کار وجود دارد. " دانشمند محیط زیست در انستیتوی علوم داده دانشگاه کلمبیا و نویسنده اصلی.

دیویس می گوید با حدود 200 میلیون نفر از مردم ناتوان در هند و همچنین کاهش آبهای زیرزمینی و نیاز به انطباق با تغییرات آب و هوایی ، افزایش عرضه دانه ممکن است بخش مهمی از حل کمبود مواد غذایی هند باشد.

شیوه های تاریخی ، به ویژه انقلاب سبز ، استفاده از انواع بذرهای پرمصرف ، آبیاری ، کود و ماشین آلات را ترغیب کرده و بر افزایش کالری مواد غذایی اغلب به قیمت ملاحظات رژیم غذایی و زیست محیطی تأکید کرده است. با این حال دیویس محصولات زراعی هند را براساس چندین شاخص ارزیابی کرد. وی و همکارانش تصمیمات تولید جایگزین را در چندین هدف با استفاده از تولید غلات فصلی هند تحت کنترل برنج مورد مطالعه قرار دادند.

این تیم یک سری پیشرفت هایی را انجام داده است که یا تولید مواد مغذی مهم (مانند پروتئین و آهن) ، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و استفاده از منابع (یعنی آب و انرژی) یا افزایش مقاومت در برابر شرایط شدید آب و هوایی است. آنها دریافتند که رشد دانه های درشت تر مانند ذوب شده و سورگوم می تواند عرضه غذای ملی هند را به روش های بیشماری بهبود بخشد. به طور متوسط ​​، پروتئین 1 تا 5 درصد افزایش می یابد ؛ میزان آهن را 5 تا 49 درصد افزایش می دهد ، مقاومت در برابر آب و هوا را افزایش می دهد (1 تا 13 درصد کالری از دست رفته در هنگام خشکسالی) و انتشار گازهای گلخانه ای را 2 تا 13 درصد کاهش می دهد. قرن تنوع زراعی باعث کاهش تقاضای آب آبیاری 3 تا 21 درصد و در ضمن حفظ تولید کالری و استفاده از همان میزان محصولات زراعی ، 2 تا 12 درصد انرژی مصرفی را کاهش می دهد.

دیویس می گوید ، این یافته ها مزایای بالقوه زیادی را در مورد افزایش تولید ارزن و سورگوم در هند به ویژه در مناطقی که بازده برنج در حال حاضر کم هستند نشان می دهد. "این کار شواهد محکمی را ارائه می دهد مبنی بر اینکه کشاورزی می تواند ابزاری قدرتمند برای حل بسیاری از مهمترین چالش های سیاره ما از جمله سوء تغذیه ، تغییر آب و هوا و کمبود آب باشد."

دولت هند همچنین در حال افزایش تولید و مصرف دانه های غذایی است که این امر برای معیشت کشاورزان مهم بوده و پذیرش فرهنگی را افزایش می دهد.


فراتر از انقلاب سبز


اطلاعات بیشتر:
کایل فرانکل دیویس و همکاران. ارزیابی پایداری دانه پس از انقلاب سبز در هند ، مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم (2019) DOI: 10.1073 / pnas.1910935116

ارسال شده توسط
دانشگاه کلمبیا




استناد:
مصرف برنج کمتر و بیشتر محصولات غذایی باعث افزایش عرضه مواد غذایی هند می شود (4 دسامبر 2019)
برگرفته در 4 دسامبر 2019
از https://phys.org/news/2019-12-rice-nutritious-crops-india-food.html

این سند مشمول حق چاپ است. جدا از هرگونه معاملات منصفانه به منظور مطالعه و تحقیق خود ، خیر
بخشی را می توان بدون اجازه کتبی تکثیر کرد. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه می شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن