مقالات

دانشمندان از روش جدیدی برای ردیابی آلودگی ناشی از پخت و پز استفاده می کنند

مقالات علمی با ترجمه مستقیم سایت بزرگ دنیای خوب زندگی

دانشمندان از روش جدیدی برای ردیابی آلودگی ناشی از پخت و پز استفاده می کنند

سرخ کردن و هم زدن ، ویژگی های آشپزی چینی ، غلظت بالایی از آئروسلهای آلی را تولید می کند. اعتبار: یائو گفت

پخت و پز آئروسل آلی (COA) یکی از منابع اصلی آلودگی در محیط های شهری است. شواهد بیشتری وجود دارد مبنی بر اینکه قرار گرفتن در معرض بخارهای روغن پخت و پز با سرطان ریه در ارتباط است. در حال حاضر ، موثرترین روش برای شناسایی و اندازه گیری COA از طریق فاکتور ماتریس مثبت برای طیف جرم آلی از اندازه گیری طیف سنج جرمی آئروسل است. با این حال ، برای نظارت بر واریانس شیمیایی آئروسلهای شیمیایی با مقیاس بزرگ با وضوح پایین (ACSM) ، جدا کردن COA از آئروسل آلی وابسته به حرکت (HOA) به دلیل شباهت طیفهای وضوح جرم واحد ، اغلب دشوار است.

به تازگی ، پروفسور یل سان و تیم وی در انستیتوی فیزیک جوی ، آکادمی علوم چین ، دریافتند که کربن سیاه (قبل از میلاد) اثری از جدایی HOA و COA است. آنها با استفاده از روش قابلیت ردیابی BC در بسیاری از مجموعه داده ها در شهرهای بزرگ پکن و نانجینگ ، دریافتند که COA در کل آئروسل ارگانیک آلی در تابستان و حتی بیش از 10٪ در طول دوره گرمایش با پیشرفت قابل توجهی در انتشار احتراق زغال سنگ ، سهم 15-27٪ را دربر می گیرد. COA همچنین سهم مهمی از کشاورزی ارگانیک شهری در سطح جهان است ، به طور متوسط ​​15-20 درصد کمک می کند. مطالعات آنها نشان می دهد که بهبود کیفیت هوا در کشورهای در حال توسعه می تواند تا حد زیادی از کاهش انتشار پخت و پز سود ببرد.

"از آنجا که ACSM به طور فزاینده ای در سراسر جهان برای اندازه گیری های معمول تشکیل ذرات ذرات معلق در هوا مستقر شده است ، مطالعه ما ممکن است پیامدهای مهمی در توزیع بهتر منابع روی کشاورزی ارگانیک و مطالعات قرار گرفتن در معرض آتی داشته باشد." مبارک استاد سان.

نتایج اخیراً منتشر شده در نامه های تحقیقات ژئوفیزیکی.


شواهد ایزوتوپی در منابع سوخت فسیلی آئروسل آمونیوم در جو شهری


اطلاعات بیشتر:
یائو او و همکاران ، روش ردیابی کربن سیاه برای تعیین پخت و پز آلی آلی آلی از اندازه گیری طیف سنجی جرمی در آئروسل ها ، نامه های تحقیقات ژئوفیزیکی (2019) DOI: 10.1029 / 2019GL084092

ارسال شده توسط
آکادمی علوم چین




استناد:
دانشمندان از روش جدیدی برای ردیابی آلودگی پخت و پز استفاده می کنند (2019 ، 23 اوت)
برگرفته از 23 آگوست 2019
از https://phys.org/news/2019-08-s Scientists-method-track-pollution-cooking.html

این سند مشمول حق چاپ است. جدا از هرگونه معاملات منصفانه به منظور مطالعه و تحقیق خود ، خیر
بخشی را می توان بدون اجازه کتبی تکثیر کرد. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه می شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن