آموزش انواع غذاها

دستور تهیه ترشی خرفه؛ مخصوص افراد دیابتی

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-8–><!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-6–> پخت انواغ غذا های خوشمزه رادر سایت دنیای خوب زندگی می خوانید..نظرات و انتقادات و پیشنهادات خودتان را برای دوستان خود درمیان بگذارید

این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است. برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می‌کند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و برای تسکین حدت تب‌های گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد‌های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می‌کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می‌باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.

مواد اصلی

سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
سیر رنده شده: ۱۰ حبه
نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، ولی هنوز تازه بماند؛ و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

۲. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

۳. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

 

منبع:پاپیون

گردآوری:دنیای خوب زندگی

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید