آشپزی

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-6–>

ساندویچ رست بیف از پرطرفدارترین ساندویچ هایی است که درست کردن آن در خانه به راحتی امکان پذیر است. ماده اصلی تشکیل دهنده این ساندویچ، رست بیف تهیه شده از گوشت بدون چربی گوساله است که با ادویه ها و سبزیجات خاصی طعم دار می شود.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

 

دنیای خوب زندگی | سرویس آشپزی رست بیف نوعی غذای تهیه شده از گوشت بدون چربی گوساله است که در گروه غذا‌های بین المللی قرار دارد. این غذا جزء پرطرفدارترین غذا‌هایی است که همراه با سبزیجات، به صورت ساندویچ سرو می‌شود و نام آن در منوی غذایی اغلب فست فود‌ها به چشم می‌خورد. دوست داران غذا‌های گوشتی حتما از خوردن این ساندویچ لذت می‌برند و چنین غذایی برای آن‌ها بسیار دلچسب است. ساندویچ رست بیف را به سادگی می‌توان در خانه درست کرد و با اطمینان از سلامتی آن، با خیال راحت از خوردن آن لذت برد.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
















مواد لازم
گوشت فیله گوساله۵۰۰ گرم 
قارچ ریز۴۰۰ گرم 
فلفل دلمه‌ای بزرگ۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد 
سیر۲ حبه 
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز۱/۲ قاشق مرباخوری 
نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکابه مقدار لازم
کره به مقدار لازم
کاهو، گوجه و خیار شوربه میزان لازم
نان ساندویچی6-5 عدد
پنیر پیتزا200 گرم

دستور تهیه:

  1. برای تهیه رست بیف بهتر است از فیله‌ی گوساله استفاده شود. نیازی به خرد کردن فیله نیست، یک تکه بزرگ از فیله گوساله بردارید و پس از شستن و خشک کردن، آن را مزه دار کنید.
  2. برای مزه دار کردن گوشت، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و با دست به همه‌ی قسمت‌های سطح آن بمالید.
  3. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، گوشت را در آن قرار دهید، حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا یک طرف گوشت سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
  4. در فاصله سرخ شدن گوشت، پیاز و سیر را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.
  5. پس از اینکه اطراف گوشت کاملا سرخ شد، پیاز و سیر خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس مقداری آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را بسته و حرارت را کم کنید. حدود ۳ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
  6. در صورتی که تکه گوشت استفاده شده بزرگ بود در آن سوراخ‌هایی ایجاد کرده و درون سوراخ‌ها تکه‌هایی از سیر و رزماری قرار دهید تا گوشت حسابی مزه دار شود.
  7. در فاصله‌ی پخته شدن گوشت، قارچ‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس مقداری نمک روی آن‌ها بپاسید و با کمی کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند.
  8. قارچ‌ها را از تابه خارج کرده و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا فلفل دلمه‌ای کاملا نرم شود.
  9. پس از اینکه گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را با یک چاقوی تیز به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.
  10. برش‌های گوشت را به فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، کمی نمک، کره و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم تفت داده شده و مزه دار شود.
  11. نان ساندویچی را از وسط برش زده و خمیر وسط آن را خارج کنید، سپس مقداری از سس دلخواه خود که می‌تواند سس مایونز، سس کچاپ، سس سیر یا هر سس دیگر باشید روی آن بمالید.
  12. کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و جعفری را خرد کرده و روی نان بچینید.
  13. قارچ‌های تفت خورده را در تابه‌ی نچسبی بریزید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض آب شدن پنیر، مخلوط قارچ و پنیر را روی سبزیجات بریزید.
  14. رست بیف داغ را روی مخلوط قارچ و پنیر قرار داده و نان ساندویچ را ببندید.
  15. ساندویچ رست بیف را تا داغ است نوش جان کنید.
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ‌های خوشمزه ایست که حاوی کالری بالایی بوده و برای افرادی که از رژیم‌های خاص غذایی پیروی می‌کنند، مناسب نیست. البته گوشت مورد استفاده در تهیه این ساندویچ نسبت به سایر ساندویچ‌های گوشتی فراوری شده، سالم‌تر است؛ بنابراین از ارزش غذایی بالاتری برخوردار بوده و در صورتی که در خانه و به روش اصولی درست شود برای بچه‌ها نیز مناسب است.

برگرفته از مجله آشپزی

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید