مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

طرز تهیه شیرینی فندقی خوشمزه به راحتی در منزل

 فندق به دلیل خواص بیشماری از قبیل بهبود بیماری های همچون  ms و سنگ کلیه و نقرس، کاهش فشار خون، سلامتی پوست ومو، تنظیم قاعدگی و درد های ناشی از قاعدگی در زنان و بسیاری موارد دیگر نقش موثری در سلامتی بدن انسان دارد. لذا استفاده از فندق در شیرینی که علاوه بر لذت خوردن شرینی فندقی، بهره مندی از مزایای کامل فندق به عنوان یک میان وعده مفید، بسیار حائز اهمیت می باشد. از این رو در این بخش با طرز تهیه شیرینی فندقی آشنا می شوید.

تهیه انواع شیرینی فندقی

مواد لازم

در دستور پخت شیرینی فندقی خوشمزه که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد به مواد زیر نیاز دارد:

  • آرد/ ۱۲۵ گرم
  • کره/ ۵۰ گرم
  • پودر شکر/ ۵۰ گرم
  • زرده‌ی تخم‌مرغ/ ۲ عدد
  • سفیده‌ ی تخم‌مرغ/ ۱ عدد
  • خامه‌ی صبحانه/ ۱ قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو/ ۱ قاشق سوپ خوری
  • وانیل/ یک چهارم قاشق چای خوری
  • بیکینگ‌ پودر/ یک‌ چهارم قاشق چای خوری
  • نمک/ یک‌ هشتم قاشق چای خوری
  • فندق/ به مقدار نیاز
  • شکلات سفید و یا تخته ای/ به میزان لازم

مواد لازم برای شیرینی فندقی

طرز تهیه شیرینی فندقی

ابتدا با استفاده از همزن برقی پودر شکر و کره را درون یک ظرف کاملا به هم بزنید تا یکدست گردد. سپس ۲ عدد زرده تخم مرغ به همراه وانیل را به آن اضافه کرده و مواد را دوباره مخلوط نماید.

آنگاه یک قاشق سوپ خوری از آرد را با خامه مخلوط نماید و آن را به مواد از قبل آماده شده اضافه کنید. حالا پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و مابقی آرد را به مواد بیفزائید و خوب به هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

طرز تهیه شیرینی فندقی

اکنون خمیر آماده شده را درون کیسه فریز(نایلونی) قرار دهید و آن را درون یخچال بگذارید.

پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورید و برای برش خمیر به شکل دلخواه، آن را روی سطحی که از قبل مقداری آرد به آن پاشیده اید، به عرض(ضخامت) سه میلی متر خمیر را باز کنید.

برش خمیر شیرینی فندقی

داخل سینی شیرینی پزی را با مقدار کمی روغن چرب نماید و برش های خمیر را درون سینی، با فاصله ای منظم کنار یک یکدیگر بچینید.

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی فندقی، سفیده تخم مرغ را داخل یک ظرف با چنگال هم بزنید و با استفاده از یک قلم مو، سفیده هم زده را بر روی برش های خمیر بمالید و در مرکز هریک از آن ها یک عدد فندق بگذارید.

سپس سینی را درون فر گرم کرده بگذارید، که دمای آن باید ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد. مدت زمان پخت برای این شیرینی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه است.

آموزش شیرینی فندقی

در مرحله آخر، شکلات سفید و یا تخته ای(با توجه به سلیقه خود) آب کنید و از آنن برای تزئین سطح شیرینی استفاده نماید.

همانطور که در بالا طرز پخت شیرینی فندقی را مشاهده نمودید، برای آشنای با طرز پخت انواع شیرینی از قبیل طرز تهیه شیرینی شکلاتی، شیرینی دانمارکی، شیرینی سوئدی، شیرینی گل مینا و … می توانید به قسمت آشپزی بخش شیرینی و کیک مراجعه نماید.

The post طرز تهیه شیرینی فندقی خوشمزه به راحتی در منزل appeared first on آرگا.


Source link

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

یک × 4 =