کسب و کار

طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ

کاسرول (Casserole) نوعی غذا و پیش غذا است که در ظرف های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته می‌شود. در تهیه این غذا می توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل های خودش آماده کنید و بپزید. در ادامه این مقاله هیجان انگیز با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ را بدانید.

کاسرول سیب زمینی

کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

۳ فنجان سیب‌زمینی پخته و مکعبی خرد شده( خنک)

۴ قاشق غذاخوری کره

۴ قاشق غذاخوری آرد

۲ فنجان شیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل

۲۲۰ گرم پنیر ولویتا مکعبی خرد شده

۲/۱ فنجان پنیر چدار تند و خرد شده

۴۵۰ گرم سوسیس دودی

۸/۱ قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه:

سوسیس‌های دودی را در ظرفی از درازا به دو نیم تقسیم کنید و آنها را برش هلالی بدهید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در تابه‌ای سرخ کنید تا رنگ قهوه‌ای روشن به خود بگیرد.

بطور همزمان سیب‌زمینی‌های پخته و مکعبی خرد شده را در دو ظرف کسرول جداگانه بریزید. گوشت پخته شده را به آن اضافه کنید و آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید.

سایر مواد به جز پنیر چدار خرد شده و پاپریکا را در تابه‌ای با هم ترکیب کنید و روی شعله متوسط قرار بدهید تا گرم شده، ذوب و نرم شود. برای این کار از یک همزن استفاده کنید و مواد را دائم هم بزنید.

سس سفید یا سس پنیر را روی سیب‌زمینی و سوسیس بریزید. پنیر چدار و سپس پاپریکا را در مرحله بعد به مواد اضافه کنید.

فر را از قبل گرم کنید و سپس غذا را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

می توانید نیمی از سوسیس را با هات داگ یا همبرگر جایگزین کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- فاطمه یحیی

منبع:food

طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ


مطالب مرتبط:

منبع:مجله کسب و کار بازده

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن