مقالات

محققان باکتریهای بیماری مرکبات را در آزمایشگاه پرورش می دهند

مقالات علمی با ترجمه مستقیم سایت بزرگ دنیای خوب زندگی

محققان باکتریهای بیماری مرکبات را در آزمایشگاه پرورش می دهند

Phuc Ha و Haluk Beyenal فرهنگ باکتری را در آزمایشگاه مطالعه می کنند. اعتبار: WSU

محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن برای اولین بار در آزمایشگاه باکتری هایی تولید کردند که باعث بیماری مرکبات سبز ، جدی ترین بیماری مرکبات در جهان می شود.

محققان برای اینکه بتوانند باکتریهای گریزان و سوء تفاهم ، Candidatus Liberibacter asiaticus (CLas) را پرورش دهند ، راحت تر می توانند درمانی برای این بیماری پیدا کنند که میلیون ها هکتار از گیاهان نارنج ، گریپ فروت و لیمو را در سرتاسر جهان نابود کرده و صنعت مرکبات فلوریدا را نابود کرده است.

محققان ، از جمله Phuc Ha ، محقق تحقیق بعد از دکترا ، Haluk Penal ، استاد Paul Hohenshuh در دانشکده شیمی و مواد شیمیایی زیست پزشکی جین و Linda Voilland ، دیوید یونگ و رافینگ او ، از انستیتوی بیوشیمی در دانشگاه WSU ، اندرس Omzland ، دانشکده آلن بهداشت جهانی حیوانات و محققان را ارائه می دهند. از دانشگاه فلوریدا و دانشگاه آریزونا در مورد فعالیت آنها در مجله ، بیوفیلم.

WSU سه سال پیش به عنوان کمک هزینه 2 میلیون دلاری از وزارت کشاورزی ایالات متحده برای مطالعه باکتریها انتخاب شد ، تا حدودی به این دلیل که واشنگتن هیچ صنعت مرکبات ندارد. این بیماری ، که به طور رسمی با نام Huánglóngbìng شناخته می شود ، (HLB) است که توسط حشرات مرکبات آسیایی شیوع دارد. به سیستم عروقی درختان مرکبات حمله می کند و باعث می شود که میوه به رنگ سبز ، فاسد و طعم تلخ تبدیل شود.

یک قدم مهم در یافتن سلاح برای مبارزه با بیماری ، توانایی مطالعه آن در آزمایشگاه است ، اما به نظر می رسد که CLAS برای رشد دشوار است. تصور می شود که با یک ژنوم کوچک ، CLas به وجود مواد مغذی بسیار خاص و احتمالاً ترکیبات تولید شده توسط سایر باکتریهای اطراف بستگی دارد. هنگامی که محققان از رسانه های غنی سنتی که معمولاً برای رشد باکتری ها استفاده می کنند ، استفاده می کنند ، غالباً باکتری هایی غیر از CLAS رشد می کنند.

بنابراین ، برای انجام تحقیقات ، دانشمندان مجبور بودند نمونه های باکتریایی را مستقیماً از خود درختان یا از حشرات منتشر شده از آنها دریافت کنند ، که وقت گیر و فرسوده است. تلاش برای انجام آزمایشات نیز دشوار بود زیرا ، بر خلاف کشتهای ظریف آزمایشگاهی ، نمونه های باکتریایی جمع آوری شده از یک درخت بیمار بسته به مکان و زمان جمع آوری نمونه و میزان آلودگی متفاوت است.

محققان بدون اینکه قادر به رشد باکتری در آزمایشگاه باشند ، حتی نتوانسته اند به طور کامل اثبات کنند که باکتری ها در واقع باعث بیماری می شوند.

در تحقیقات خود ، ابتدا محققان کشت باکتری CLAS را در خارج از میزبان خود ایجاد و نگهداری کردند.

محققان با استفاده از بافت مرکبات آلوده به عنوان نقطه شروع ، ماده بیولوژیکی را تولید کردند ، نوعی شهر باکتریایی که باعث رشد انواع باکتریها می شود. به جای یک محیط رشد غنی که CLAS را تحت الشعاع قرار دهد ، محققان رشد باکتری های شریک زندگی را به شدت محدود کردند و یک محیط حاوی مواد مغذی خاص ، اسیدیته ، دمای جوجه کشی و میزان اکسیژن ایده آل برای CLas ایجاد کردند.

CLAS شکوفا شد – اولین قدم مهم.

پین گفت: "ما واقعاً هیجان زده بودیم ، اما بعد از این فکر کردیم که آیا می توانیم دوباره آن را ایجاد کنیم."

محققان توانستند فرهنگ پرتقال را منتقل کرده و فرهنگهای جدیدی را در راکتورهای بیوفیلم خود تولید کنند که آنها بیش از دو سال آنها را حفظ کردند.

بینال گفت: "ما می توانیم این کار را تا زمانی که می خواهیم انجام دهیم."

گروه Biennale هم اکنون در تلاش است تا فرهنگ را پاکسازی کند ، که به پژوهشگران در مطالعه آن کمک می کند. آنها همچنین برای درک و کاهش شیوع بیماری روشهای مبتنی بر ژن را توسعه می دهند.


نبرد برای ذخیره میوه های مرکبات


اطلاعات بیشتر:
Phuc T. Ha et al.، فرهنگ بیوفیلمهای بدون میزبان "Candidatus Liberibacter asiaticus" ، باکتریهای مرتبط با Huanglongbing ، بیوفیلم (2019) DOI: 10.1016 / j.bioflm.2019.100005

ارسال شده توسط
دانشگاه ایالتی واشنگتن




استناد:
محققان باکتریهای بیماری مرکبات را در آزمایشگاه کشت می کنند (2019 ، 12 سپتامبر)
برگرفته شده در 12 سپتامبر 2019
از https://phys.org/news/2019-09-citrus-disease-bacteria-lab.html

این سند مشمول حق چاپ است. جدا از هرگونه معاملات منصفانه به منظور مطالعه و تحقیق خود ، خیر
بخشی را می توان بدون اجازه کتبی تکثیر کرد. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه می شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن