مقالات

مطالعات نشان داده اند که درجه حرارت بالاتر باعث افزایش سطح آرسنیک در برنج می شود

مقالات علمی با ترجمه مستقیم سایت بزرگ دنیای خوب زندگی

مطالعات نشان داده اند که درجه حرارت بالاتر باعث افزایش سطح آرسنیک در برنج می شود

محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند که دمای گرمتر ، در مقادیر پیش بینی شده در اکثر پیش بینی تغییرات آب و هوا ، می تواند منجر به غلظت بالاتر آرسنیک در دانه های برنج شود. اعتبار: مارک استون / دانشگاه واشنگتن

مردم در سراسر جهان برنج را در رژیم های روزانه خود مصرف می کنند. اما علاوه بر مواد مغذی و کالری موجود ، برنج می تواند حاوی مقادیر کمی آرسنیک ، سموم مرتبط با شرایط بهداشتی متعدد و سرطانهای مرتبط با رژیم باشد.

محققان دانشگاه واشنگتن اکنون دریافته اند که دمای گرمتر ، در میزان مورد انتظار در اکثر پیش بینی تغییرات آب و هوا ، می تواند غلظت آرسنیک موجود در دانه های برنج را افزایش دهد. این تیم یافته ها را در تاریخ 10 دسامبر در جلسه اتحادیه ژئوفیزیک آمریکا در نشست پاییز پاییز اتحادیه ژئوفیزیک آمریکا در سان فرانسیسکو ارائه می دهد.

ربکا نیومن ، استادیار مهندسی عمران و محیط زیست ، گفت: "ما می دانیم که آرسنیک بیشتری از خاک در دماهای بالاتر آزاد می شود." در اینجا ما دیدیم که این پاسخ به دمای خاک بر میزان آرسنیک دانه های برنج تأثیر می گذارد. " وی گفت: "ما با خاک هایی کار کرده ایم که سطح نسبتاً کمی آرسنیک دارند ، اما دمای گرمتر همچنان باعث افزایش غلظت آرسنیک در غلات در مراتع است که در آنجا شروع به نگرانی در مورد سلامتی می کنیم. اگر این نتایج بیانگر آنچه در زمینه های برنج رشد می کنیم انتظار داریم ، بنابراین تغییرات آب و هوا می تواند مشکل برنج آلوده به آرسنیک را تشدید کند. "

آرسنیک به طور طبیعی در خاک رخ می دهد ، اگرچه غلظت آن در مناطقی که از علف کش های آرسنیک از لحاظ تاریخی استفاده کرده اند یا جایی که آب آبیاری حاوی آرسنیک است ، بیشتر است. هنگامی که کشاورزان محصولاتی مانند برنج را در شرایط سیل پرورش می دهند ، آرسنیک از خاک به داخل آب کشیده می شود.

مطالعات نشان داده اند که درجه حرارت بالاتر باعث افزایش سطح آرسنیک در برنج می شود

محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند که دمای گرمتر ، در مقادیر پیش بینی شده در اکثر پیش بینی تغییرات آب و هوا ، می تواند منجر به غلظت بالاتر آرسنیک در دانه های برنج شود. دانه های برنج در اینجا در کامبوج نشان داده شده است. اعتبار: مارک استون / دانشگاه واشنگتن

وی گفت: "به طور کلی ، گیاه مانند لوله بزرگی است یا کاه که آب از ریشه های آن به برگهای آن می رسد. برنج به طور طبیعی آرسنیک می گیرد زیرا آرسنیک از مولکولهای دیگری که این گیاهان ترجیحاً خارج می شوند ، آرسنیک را تقلید می کند." نویسنده رهبر یاسمین فرهات ، دانشجوی دکترای مهندسی عمران و محیط زیست. "این یک طوفان مناسب برای غلظت آرسنیک است."

این تیم برای تعیین اینکه آیا برنج در شرایط گرمتر آرسنیک بیشتری رنگ خواهد کرد ، این تیم از میدان برنج در دیویس ، کالیفرنیا خاک جمع کرده است. در سیاتل ، محققان برنج را در این خاک در اتاقهای رشد کنترل شده دما کاشتند.

آنها جذب آرسنیک را در چهار شرایط مختلف دما مقایسه کردند. برخی گیاهان در شرایط عادی برای آن قسمت از کالیفرنیا رشد کردند: به طور متوسط ​​در طول روز 77 درجه فارنهایت (25 درجه سانتیگراد). در دماهای گرمتر بقیه رشد کردند که به تدریج منعکس کننده سطوح مختلف گرمایش پتانسیل برای آن منطقه در پایان این قرن بودند: 82 درجه فارنهایت (28 درجه سانتیگراد) ، 87 درجه فارنهایت (30.5 درجه سانتیگراد) و 91 درجه فارنهایت (33 درجه سانتیگراد). دمای شب 3.6 فارنهایت (2 درجه سانتیگراد) سردتر از روز برای همه گیاهان بود.

با افزایش دما ، تیم افزایش جذب آرسنیک برای هر قسمت از گیاه را که محققان مطالعه کردند – از جمله دانه های برنج – مشاهده کرد.

مطالعات نشان داده اند که درجه حرارت بالاتر باعث افزایش سطح آرسنیک در برنج می شود

محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند که دمای گرمتر ، در مقادیر پیش بینی شده در اکثر پیش بینی تغییرات آب و هوا ، می تواند منجر به غلظت بالاتر آرسنیک در دانه های برنج شود. یاسمین فرهات ، دانشجوی دکتری مهندسی عمران و محیط زیست ، همچنین کیفیت برنج را در کامبوج تحصیل می کند. اعتبار: مارک استون / دانشگاه واشنگتن

فرهات گفت: "برای ساقه و برگ ها ، قدم روشنی در غلظت آرسنیک است زیرا دما را افزایش می دهیم." "برای دانه ها ، بالاترین درجه حرارت باعث شده است تا گیاهان تنش زا باشند که هیچ دانه ای تولید نمی کنند. اما این دو پیش بینی دیگر از دمای بالا ، افزایش مشابهی در آرسنیک موجود در دانه های برنج را نشان می دهد.

آرسنیک برای گیاهان برنج سمی است ، و آنها مکانیسم هایی برای محافظت از سطح خود دارند. یک روش شامل عملکرد پروتئین است که آرسنیک را در سلولها و بافتهای خاص گیاه به دام می اندازد. اما هنگامی که محققان میزان بیان این پروتئین در گیاهان خود را در دماهای بالاتر اندازه گیری کردند ، در مقایسه با گیاهانی که در دمای پایین امروز رشد می کنند ، هیچ تفاوتی مشاهده نکردند.

فرهات گفت: "شاید غلظت آرسنیک به اندازه ای در خاک ما باشد که کارخانه از این امر آگاه نبود که برای عملیاتی کردن مکانیسم دفاعی خود نیاز دارد." "ما نگران این سیستم های کم آرسنیک نبودیم ، اما داده های ما حاکی است که با شروع دما ، حتی برنج که در خاک کم آرسنیک رشد می کند ممکن است در معرض خطر بالاتر سطح آرسنیک دانه ها باشد."

برخی از اشکال آرسنیک سمی تر از سایرین است. این تیم هم اکنون با محققان UW Tacoma همکاری می کند تا روشی را تدوین کند که به آنها اجازه می دهد اشکال آرسنیک را در قسمت های مختلف گیاه مشاهده کنند. به این ترتیب ، آنها می توانند تصویر بهتری از خطرات احتمالی سلامتی برای افراد به دست آورند.

فرهات گفت: "آرسنیک به هر شکلی که باشد برای ما بد است و برای گیاهان نیز بد است." وی افزود: "افزایش آرسنیک می تواند بازده محصول را کاهش دهد. این می تواند از نظر اقتصادی برای کشاورزان برنج بد باشد. من می خواهم مردم به یاد داشته باشند که حتی اگر آنها برنج زیادی نخورند ، بسیاری از افراد به این محصول اعتماد زیادی می کنند. وقتی که در مورد برنامه ریزی برای آینده فکر می کنیم ، باید به یاد داشته باشید که برنج افراد زیادی را لمس می کند و ما باید روی آن کار کنیم. "


روش Parboiling آرسنیک غیر آلی موجود در برنج را کاهش می دهد


ارسال شده توسط
دانشگاه واشنگتن




استناد:
براساس نتایج مطالعه ، درجه حرارت بالاتر باعث افزایش سطح آرسنیک در برنج می شود (4 دسامبر 2019)
برگرفته در 4 دسامبر 2019
از https://phys.org/news/2019-12-warmer-temperatures-arsenic-rice.html

این سند مشمول حق چاپ است. جدا از هرگونه معاملات منصفانه به منظور مطالعه و تحقیق خود ، خیر
بخشی را می توان بدون اجازه کتبی تکثیر کرد. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه می شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن