آشپزی

موتبک را امتحان کنید

مواد لازم
برنج – ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی – ۳۰۰ گرم
مرغ – به میزان لازم (در صورتی که گوشت نمی‌خواهید)
پیاز- ۱۵۰ گرم
شوید- یک ونیم پیمانه
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
زردچوبه – نصف قاشق مربا خوری
پودرتخم گشنیز –نصف قاشق مرباخوری
دارچین –نصف قاشق چای خوری
چوب دارچین- یک عدد
فلفل سیاه – نصف قاشق چای خوری
برگ مو- ۲ عدد
نمک – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، پیاز چهار قاچ، برگ بو، چوب دارچین، فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید.
در قابلمه‌ای دیگر پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
شوید را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید). پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا و درروغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب بکشید و با چاشنی گشنیزمیل کنید.

منبع: خراسان

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن