طبع زردآلو و روش بلانچ کردن و پوست گرفتن این میوه

میوه زردآلو

زردآلو که به نامهای اریک در ترکی آذربایجانی و قیسی در ترکی استانبولی نامیده می‌شود، میوه‌ای شیرین از خانواده گلسرخیان می‌باشد.

طبع زردآلو

طبع زردآلو، سرد و تر می‌باشد. زردآلو، غنی از ویتامین‌های بتا کاروتن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K و مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید‌ها می‌باشد.

فصل میوه‌ی زردآلو، بسیار کوتاه است و تنها از اواسط بهار تا اوسط تابستان در دسترس می‌باشد. ترکیه بزرگترین تولید کننده زردآلو در جهان است و پس از آن نام ایران و پاکستان در رده‌های بعدی به چشم می‌خورد.

زردآلو، تازه و خشک را به صورت کمپوت و مربا زردآلو بدون شکر، ژله زردآلو، برای تهیه انواع آبمیوه، دسر، بستنی و خورش برگه زردآلو استفاده می‌کنند. و برای همین منظور زردآلو، را باید پوست گرفت و ما سعی داریم به آسانترین شکل این را به شما آموزش دهیم.

روش بلانچ کردن و پوست گرفتن زردآلو

برای پوست گرفتن میوه‌های تازه مانند زردآلو، هلو و یا حتی گوجه، روشی به نام بلانچ کردن وجود دارد که برخلاف اسم آن، روشی آسان و قابل انجام برای هر کدبانویی می‌باشد.

ابتدا با یک چاقوی تیز یک علامت X در زیر هر زردآلو ایجاد کنید. این برش نباید خیلی عمیق باشد.

قابلمه‌ای را بسته به میزان زردآلوها، پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس زردآلوها را به آب جوش اضافه کنید تا به مدت 30-60 ثانیه در آب جوش بمانند. البته این مقدار زمان در صورتی است که زردآلوها رسیده باشند و اگر زردآلوها سفت بودند به زمان بیشتری نیاز است.

در همین حین، ظرف دیگری را پر از آب کرده و در آن قطعات یخ بیندازید.

شعله را خاموش کرده و قابلمه را از روی آن بردارید.

بعد زردآلوها را از آب جوش با کفگیر سوراخ دار خارج کنید و آنها را در ظرف حاوی آب و قطعات یخ قرار دهید تا به زردآلوها شوک وارد شده و پوست شان شل شود.

زردآلوها را از آب یخ خارج کنید و با انگشتان خود پوست زردآلو را بمالید تا به راحتی پوست آن جدا شود. اگر پوست زردآلو به راحتی جدا نشد، آن را دوباره درون آب یخ به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید و پوست آن را بمالید و با کمک چاقو پوست را جدا کنید.

به این روش بلانچ کردن می گویند که البته از این روش برای پخت سبزیجات نیز استفاده می‌شود.

منبع: نکات آشپزی

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

strawberry cream مجموعه: آموزش شیرینی پزی     نحوه درست کردن کرم توت فرنگی   مواد …

خواص ارده

آشنایی با خواص ارده و شیره

honey juice مجموعه: خواص مواد غذایی     خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی زا …

کدوی شکم پر با مرغ

طرز تهیه کدوی شکم پر با سینه مرغ به روش آسان

طرز تهیه کدوی پر‌شده با مرغ این روزها با آمدن کدو به بازار می‌توانید غذاهای متنوع …

پختن سبزیجات

با انواع روشهای مختلف پختن سبزیجات آشنا شوید

6 روش برای پخت سبزیجات معمولاً پختن سبزیجات از نظر بسیاری از ما کاری پیچیده …

طرز تهیه تسو

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم

chinese cuisine cauliflower مجموعه: غذاهای رژیمی     طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم.تسو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − چهار =

http://www.20script.ir