طرز تهیه سوپ لبو

سوپ لبو

فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان مانند سوپ لبو پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست.

مواد لازم سوپ لبو:

۲۵ گرم کره
۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
۲ شاخه کرفس خردشده
۲ حبه سیر خردشده
یک قاشق چایخوری آویشن
۳۵۰ گرم سیب زمینی خردشده
۴۰۰ گرم آب سبزیجات
۷۵۰ گرم لبوی پخته خردشده
۸ قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی

طرز تهیه سوپ لبو:

۱. در یک قابلمه روی حرارت کم کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. سپس سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا معطر شود.

۲. سیب زمینی‌ها و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید، سپس در ظرف را ۲۵ دقیقه ببندید تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و آبش را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پوره شوند. نمک و فلفل آن را تست کنید.

۳. قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید تا سوپ گرم شود. سپس سوپ را بین ۸ کاسه تقسیم کرده و با خامه یا ماست و چیپس لبو تزئین کنید.

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

16 − چهار =