آشپزیآشپزی ارزان

طرز تهیه سوپ هویج و اسفناج یک غذای ارزان و آسان

آشپزی ارزان و آسان و در عین حال مفید

با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی این روزها و گران بودن شدید مواد غذایی، تامین نیازهای اولیه از جمله خوردن کاری بس سخت شده است و گاهی تهیه غذای روزانه یک خانواده را به مخاطره می‌اندازد. البته رفع و رجوع این دغدغه خیلی هم مشکل نیست فقط شاید نیاز باشد گاهی قید پلو و چلو و گوشت و ماهیچه را بزنید و دست کم ۳ ، ۲ روزی در هفته را هم سالم‌تر بخورید و البته هم ارزان تر. در همین راستا در این قسمت آشپزی با طرز تهیه سوپ هویج و اسفناج یک غذای ارزان و آسان شما را همراهی می‌کنیم.

دستور پخت سوپ هویج و اسفناج

سوپ هویج و اسفناج

مواد لازم سوپ هویج و اسفناج برای ۴ نفر

هویج: ۲ عدد
اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم
شیر: یک پیمانه
رشته سوپی: یک چهارم پیمانه
عدس: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
عصاره مرغ: یک عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: برای تزیین سوپ
کره: مقدارکمی به دلخواه

روش تهیه سوپ هویج و اسفناج:

همیشه با شما هستیم !...

عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید.
در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می‌شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.
شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.

نکته های آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.

نکته های سلامت: در اسفناج می‌توانید مقادیر زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک پیدا کنید که تمام آنها املاح معدنی مفید برای بدن محسوب می‌شوند.

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + چهارده =

بستن