مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

طرز تهیه حلوای هویج دسری خوشمزه

حلوای هویج

حلوای هویج دسری خوشمزه و ایرانی است که هم به سفره شما رنگ و بوی خاصی می‌دهد، هم بسیار پر انرژی و پرخاصیت هست. این نوع حلوا حتی اگر به مدت دو هفته در یخچال بماند رنگ و طعم آن تغییر نخواهد کرد و همچنان نرم و لطیف باقی می‎ماند. درست کردن این دسر خوشمزه بسیار آسان و کم هزینه است و سطح مهارت زیادی نمی‎خواهد. از دسر حلوای زعفران به عنوان عصرانه کنار چای هم استفاده کنید و از طعم و خواص شادی زای زعفران بهره‎مند شوید.

این اندازه مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافی میباشد زمان آماده سازی۲۰ دقیقه و برای زمان پخت ۴۰ دقیقه لازم است.

حلوای هویج با نان میکادو و برش رولتی و ساده

مواد لازم :

هویج : نیم کیلو
آرد : یک پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
شکر : دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران : به میزان لازم (۳ قاشق غذا خوری)

 

طرز تهیه حلوای هویج :

ابتدا هویج‎ها راخوب شسته و پاک کنید و در یک قابلمه تمیز قرار دهید و به مقدار لازم آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزد، بعد از پخته شدن هویج‎ها را پوره کنید، توجه داشته باشید که نباید هویج‎ها را رنده کنید حتما باید به وسیله غذا ساز یا مخلوط کن آنها را پوره کنید. آرد را به مدت ده دقیقه داخل یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز تفت می‎دهیم تا بوی خامی آرد کامل از بین برود. در اینجا باید توجه داشته باشید که آرد اصلا نباید رنگ عوض کند، سپس روغن مایع را به آن اضافه می‎کنیم و هم میزنیم تا با آرد یکدست شود.

سپس هویج، شکر، گلاب و زعفران را به آرد اضافه می‌کنیم و به مدت ده دقیقه به صورت دورانی روی شعله ملایم گاز هم می‌زنیم. در طول این ده دقیقه حلوا باید از قابلمه جدا شود و در وسط قابلمه جمع شود. هر موقع حلوا به این صورت دربیاد یعنی آماده است. می‌توانید آن را از روی اجاق بردارید. حالا حلوا را به میل و سلیقه خود در ظرف مخصوص سرو، فرم دهید. می‌توانید از قالب‌ها با شکلهای متنوع استفاده کنید.

نکته: توجه داشته باشید که این حلوا کمی چسبناک است. هنگام فرم دادن از مقداری روغن مایع استفاده کنید.
میتوانید به جای اینکه هویج را بپزید و پوره کنید آب هویج را با کاسه کوچک تفاله نرم کنید و موقع آب گرفتن کنار بگذارید و به مواد اضافه کنید.

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*