آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کباب چپلی یک غذای خوشمزه افغانی

طرز تهیه کباب چپلی یک غذای خوشمزه افغانی

مواد لازم برای تهیه کباب چپلی

طرز تهیه کباب چپلی یک غذای خوشمزه افغانیگوشت گوساله نيم كيلو كوفته شده
چهار عدد پياز
چهار عدد كچالو
پنچ دانه سير
دو عدد مرچ تازه
گشنيز تازه به مقدار لازم
يك كاسه ماست خوري آرد تر ميده (سفيد)
زردچوبه، نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
مصاله چپلی كباب، زنجبيل يك قاشق چای خوری
روغن و آب به مقدار لازم

طرز تهيه کباب چپلی

ابتدا پياز، كچالو، سير، گشنيز، داخل مكسربريزيد و خوب مكس و یا مخلوط كنيد. بعد داخل ظرف مورد نظر خود بريزيد و گوشت را هم اضافه كنيد. بعد زردچوبه، فلفل، نمك، مصاله، چپلي كباب، و يك قاشق چايخوری زنجبيل اضافه كنيد.

بعد مواد مخلوط كنيد و آرد تر ميده كم كم اضافه كنيد تا جاي كه لازم هست. وقتي مواد آماده شد. روغن را داخل تخم پز بريزيد. و روي شعله بگذاريد. سرخ شود. وقتي روغن سرخ شد با دست خود كمي مواد را گرفته و بشكل دايره در بياوريد. و با روغن سرخ كنيد. يك طرف چپلي كباب كه سرخ شد.

بعد طرف دیگر آنرا سرخ كنيد. وقتي سرخ شد، اول دو دانه دستمال کاغذی يا نان خشك روي ظرف مورد نظر خود بچينيد و بعد چپلی كباب را بگذاريد . تا روغنش گرفته شود. با كاهو، باردنگ، بادنجان رومي، مي توانيد تزيين كنيد.

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 6 =

بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید