روش پخت خوراک پای مرغ و خواص شگفت‌انگیز آن را بدانید

روش پخت پای مرغ و خواص شگفت انگیز آن

پای مرغ غذایی است که بر خلاف ظاهر کمی خنده‌دار یا شاید کمی چندش آور بسیار خوشمزه است. و هم خواص بی‌نظیری برای سلامتی دارد. شاید برخی فکر کنند پای مرغ جز مواد دور ریختنی مرغ است. برخی دیگر فکر می‌کنند پای مرغ غذای افراد کم در آمد جامعه است. اما با خواندن این مطلب، به این تفکرات اشتباه، پی خواهید برد.

پای مرغ

بیشتر مردمان کشورهای آسیایی مانند کره و چین و فیلیپین و ویتنام از پای مرغ، در غذاها و سوپ‌های خود استفاده می‌کنند. البته این غذا بین مردم جامائیکا و آفریقا و امریکای جنوبی نیز طرفداران بسیاری دارد.

خواص پای مرغ برای پوست

پای مرغ، حاوی مقدار زیادی کلاژن است. کلاژن نوعی پروتئین است که مانند چسب سلولهای پوست را محکم در کنار هم نگه می‌دارد. از این رو کلاژن فوق العاده برای جوانسازی پوست و جلوگیری از پیری زود رس مفید است. همچنین رنگ پوست را روشن می کند. بر اساس تحقیقات دانشگاهی در تایوان مشخص شد به دلیل غنی بودن پای مرغ، از کلاژن این غذا باعث جوانسازی پوست و تقویت ماهیچه های قلب می‌گردد. همچنین از افتادگی پوست در سنین پیری جلوگیری می کند.

استفاده از مواد دیگر حاوی کلاژن بسیار هزینه بر است، پس به جای پرداخت هزینه‌های اضافی پای مرغ بخورید. می‌توانید آنرا بخار پز کنید یا در سوپ بریزید.

خواص پای مرغ برای مفاصل

پای مرغ، علاوه بر داشتن مقادیر بالای کلاژن، دارای موادی است که برای افراد دارای مشکلات مفصلی بسیار مفید است. زیرا باعث تسهیل در حرکت مفاصل شده و درد ناشی از مشکلات مفصلی را کاهش می دهد. پای مرغ دارای پوست و استخوان و تاندون است اما ماهیچه ندارد. به همین دلیل به راحتی جذب بدن می‌شود.

دیگر خواص پای مرغ:

پای مرغ، خواص بی نظیربسیاری دارد که میتوان برخی از آنها را در موارد زیر برشمرد:

جوان کننده و سفید کننده پوست بدن و صورت
منبع غنی از کلسیم و پروتئین بدون داشتن کربوهیدرات
تقویت عروق خونی
کمک به متابولیسم بدن و در نتیجه چربی سوزی بیشتر و کاهش وزن
جلوگیری از آرتروز و دردها و التهابات ناشی از آن

پای مرغ چطور پخته می‌شود؟

ابتدا پای مرغها را بشویید.

ناخن های آن را با قیچی آشپزخانه کاملا کوتاه کنید و بچینید.

پاها را در زود پز ریخته و یک پیاز نسبتا بزرگ را نگینی روی آنها خرد کنید.

شعله گاز را متوسط کنید. محتویات زودپز را به هم بزنید و اجازه دهید پیازها کاملا له شده و بوی پای مرغ را از بین ببرند. مواظب باشید محتویات نسوزد.

پس از حدود ربع ساعت به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه و مقدارکمی پودر شمبلیله اضافه نمایید.

کاملا به هم بزنید تا مواد به خورد پای مرغ برود.

حدود دو تا دو و نیم لیوان آب به زودپز اضافه نموده و پس از به جوش آمدن در آنرا ببندید.

۳۵ دقیقه بعد زیر زودپز را خاموش نموده و اجازه دهید بخار آن به آرامی توسط خود زودپز خارج گردد.

از این غذای خوشمزه با خواص شگفت انگیزش لذت ببرید.

دانلود اپلیکیشن زندگی خوب ویژه اندروید

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

10 + 17 =