روش تهیه برنج سرخ کرده چینی یک غذای سریع و کم هزینه

تاریخجه برنج سرخ کرده

برنج سرخ کرده از یانچاو که یک استان در چین است سرچشمه گرفته است و برای مصرف باقی مانده ی غذا‌ها استفاده می‌شد. و علاوه بر برنج از دیگر مواد باقی مانده نیز در این غذا استفاده می‌شد. این غذا بدون هیچ پیش غذا یا غذای همراهی سرو می‌شود.

مواد لازم:
2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا سس ماهی (بستگی به سلیقه غذایی دارد)
2/1 قاشق سوپ خوری نمک
1 قاشق سوپ خوری فلفل سفید
2 قاشق سوپ خوری شکر
روغن بادام زمینی
2 قاشق سوپ خوری سیر ریز شده
2 قاشق سوپ خوری فلفل چیلی تازه ریز شده
2 پیاز سبز ریز شده
2 فنجان برنج سفید روز‌های قبل
1 فنجان گوشت یا سبزی یا هر دو که از روز‌های قبل باقی مانده باشد

طرز تهیه

این غذا را انتخاب کردم چون می تواند با کمی دقت و تمرین، توسط همه مردانی که قادر به سرخ کردن نیمرو هستند پخته شوند. برنج را یا در پلوپز برقی و یا در حالت کته ( آب افزوده شده برای پختن باید دو بند انگشت بالاتر از برنج درون ظرف باشد ) با کمی روغن و نمک در هم بیامیزید و بگذارید بپزد.  تنها تفاوت  برای تهیه این غذا این است که برنج را قبل از خمیر شدن و یا کته شدن کامل، از روی اجاق بردارید و بگذارید آرام سرد شود.

در این فاصله، هر نوع سبزی که در یخچال یافت می شود را بیرون بیاورید.  همه ِ خوش ریخت ترها نظیر پیازچه، قارچ، کدو و  فلفل سبز سبز و قرمز و … را در انتخاب اول قرار دهید. انها را در قطعِ حبه های قند خرد کنید. اگر خواستید سیر و زنجفیل تازه را نیز خرد کنید و اول از همه در ماهیتابه سریع سرخ کنید.  سبزیجات خرد شده را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید. بعد برنج کمابیش پخته شده را به ماهیتابه سبزیجات اضافه کنید. ضمن اضافه کردن هر نوع پودر معطرِ غذا که در خانه یافت می شود ( اگر امکانش است پاکتِ پودرهای آماده « سرخِ سریع» چینی که در  نصف لیوان اب سرد حل شده ) را  به محتویات ماهیتابه بیفزایید.

برای دو الی چهار دقیقه با روغن (سالمترین نوع روغن دانه انگور است و اگر نداشتید با روغن زیتون) و تخم مرغ  به هم بزنید و سرخ کنید. سبزیجات نباید پخته و له شوند. برای هر سه نفر یک تخم مرغ در نظر بگیرید.

تجربه کنید. چندین بار خودتان بسازید. وقتی اعتماد لازم را کسب کردید دوستان و عزیزان خود را برای صرف آن دعوت کنید. اگر سُس سویا هم در دسترس بود می توانید در اخرین لحظه 3 ال 5 قاشق به ماهیتابه  برنج و مخلفات آن بیفزایید. این غذا می تواند با میگو و گوشت مرغ تکه تکه شده که فقط به مدت 5 دقیقه با سیر و زنجفیل سرخ شده نیز مخلوط گردد.

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن پنیر در خانه

make homemade cheese مجموعه: آموزش انواع غذاها سلام: در این هیاهوی بازار و گرانی بعضی کالا …

طرز تهیه ترشی موسیر

pickled pickles مجموعه: انواع مربا و ترشیجات طرز تهیه ترشی موسیر   مواد لازم برای تهیه …

طرز تهیه کوسکوس با گوشت

طرز تهیه کوسکوس با گوشت، غذايى مغربى و بسیار لذیذ

طرز تهیه کوسکوس غذايى مغربى و بسیار لذیذ کوسکوس غذای عمده کشورهای آفریقای شمالی و سواحل مدیترانه …

رژیم غذایی مخصوص فصل پاییز

بهترین رژیم غذایی مخصوص فصل پاییز و سرما

غذاهای مناسب پاییز کدامند؟ از دیدگاه طب سنتی هر فصل مزاج خاص خود را دارد …

تفاله هویج

از تفاله هویج چه استفاده‌هایی می‌توانیم بکنیم

موارد کاربردی تفاله هویج معمولا بعد از نوشیدن آب هویج تفاله‎ی آن را دور می‎ریزند، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

http://www.20script.ir