طرز تهیه کیک شکلاتی و میوه‌های تابستانی

کیک شکلاتی و میوه‌های تابستانی

برای تهیه کیک شکلاتی و میوه‌ای که حضورش در تارت و شیرینی باعث کم‌کردن شکر می‌شود و صدمه‌ای به مزه کیک ما نمی‌زند و برای مزه‌دادن به شیرینی بسیار انعطاف دارد؛ می‌توانیم از انواع آلو مثل قطره طلا، زردآلو یا هلو و شلیل هم برای پخت این کیک استفاده کنیم البته انتخاب میوه به سلیقه خود شما بستگی دارد.

کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی و میوه‌های تابستانی

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 200 گرم
وانیل: یک هشتم ق چ
روغن مایع: یک و یک چهارم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
آرد: 300 گرم
پودر کاکائو: 3 ق س
بیکینگ پودر: 2 ق چ
نمک: کمی
میوه‌های تابستانی: به سلیقه شما

طرز تهیه کیک شکلاتی و میوه‎های تابستانی

۱- ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با دور متوسط همزن بزنید تا کرمی و سبک شود سپس وانیل و روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند، در این مرحله همزن را خاموش کنید و کار را با لیسک ادامه دهید مخلوط آرد، کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را به همراه شیر به تناوب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که مواد خشک را در هنگام اضافه کردن حتما الک کنید. مواد کیک آماده را درون قالب پای با قطر ۲۸ سانتی متر که از قبل چرب کرده اید بریزید و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.

۲- چون دمای فرها متفاوت است، حتما از ۳۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر از مواد به خلال نچسبید به پخت خاتمه دهید.

۳- بعد از پخت، کیک را ۱۰ دقیقه بر روی توری خنک کنید و سپس از قالب خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود سپس با گاناژ کیک را روکش کنید و با میوه های دلخواه تان تزیین کنید.

مواد لازم گاناژ:

خامه صبحانه: 100 گرم
شکلات تلخ یا شیری: 120 گرم

طرز تهیه گاناژ:

خامه را درون ظرف مناسبی ریخته و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس شکلات‌های خرد شده را اضافه کنید و از روی شعله بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و صاف و یکدست شود.

1+
  • avatar

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

11 + 13 =