آموزش آشژزی:روش آماده کردن رول گوشت و انبه

طرز تهیه رول گوشت و انبه مجموعه: غذاهای رژیمی طرز تهیه رول گوشت و انبه، غذایی کاملا رژیمی رول گوشت و انبه یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم های غذایی لاغری توصیه می شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای ...

نگاه کلی

خلاصه : به اين پست امتياز دهيد

0

طرز تهیه رول گوشت و انبه

نحوه پخت رول گوشت و انبه,طرز پخت رول گوشت و انبه

طرز تهیه رول گوشت و انبه، غذایی کاملا رژیمی

رول گوشت و انبه یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم های غذایی لاغری توصیه می شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.

مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه :

 فیله گوشت بدون چربی و خرد شده

۲۵۰ گرم

 نمک و دانه فلفل سیاه

 به میزان لازم

 روغن زیتون برای چرب کردن

 مقداری

 روغن زیتون

برای چرب کردن

خمیر فیلو

به میزان لازم

پیازچه خرد شده

۲ ساقه

انبه نگینی شده

۱ عدد

برگ نعناع پاک شده

۲۰ گرم

برگ ریحان پاک شده

۲۰ گرم

برگ گشنیز پاک شده

۲۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس :

 آب لیمو ترش

 ۴ قاشق سوپخوری

 سس ماهی

 ۲ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده

 ۱ عدد

 سیر کوبیده شده

۱ حبه

 

روش تهیه رول گوشت و انبه :

گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.این رول ها را می توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن ها می شود.این رول روغن چندانی ندارد و می تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود.

 

منبع : kalleh.com

 

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

2 × دو =