طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز

کوکیز پسته

درست کردن کوکیز پسته,نحوه درست کردن کوکیز پسته

طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

 

مواد لازم برای کوکیز پسته :

 کره نرم

115 گرم 

شکر قهوه ای 

115 گرم 

 تخم مرغ

یک عدد 

 عسل

100 گرم 

آرد

400 گرم

بکینگ پودر

2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل

2 قاشق چایخوری

خلال پسته

100 گرم

مربای زردآلو

100 گرم

طرز تهیه کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی

 

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

13 − شش =