آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه دلمه قارچ

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-8–>

 

دلمه قارچ

 

مواد لازم :

گوشت چرخ شده۳۵۰ گرم
قارچ درشت۱۴ الی ۱۶ عدد
جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و زردچوبهقدری

 

طرز تهیه :

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید