مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

طرز تهیه دلمه قارچ

Cooking

 

دلمه قارچ

 

مواد لازم :

گوشت چرخ شده۳۵۰ گرم
قارچ درشت۱۴ الی ۱۶ عدد
جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و زردچوبهقدری

 

طرز تهیه :

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*