طرز تهیه کوفته برنجی غذای سنتی

نحوه درست کردن و طرز تهیه کوفته برنجی غذای سنتی

کوفته برنجی با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. برخی در کشور ما کوفته را به شکل‌های مختلف و با نام‌های متفاوتی درست می‌کنند یکی از آنها کوفته برنجی می‌باشد که آن را درست می‌کنند و از خوردن آن لذت می‌برنند برای درست کردن کوفته باید مراقب باشیم که کوفته از هم باز نشود و شکل دایره‌ای خود را از دست ندهد.

مواد لازم برای کوفته‌برنجی

کوفته برنجی

آرد برنج دو قاشق غذاخوری
سبزی کوفته خردکرده یک کاسه ماست‌خوری
گوشت چرخ‌کرده دو کاسه ماست‌خوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن یک فنجان
آلوبخارا بیست عدد
تخم‌مرغ دو عدد
لپه یک فنجان
پیاز یک عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
برنج یک فنجان

با این مقدار مواد لازم حدود ۱۴ عدد از “کوفته برنجی” خواهیم داشت.

طرز تهیه کوفته‌برنجی

یک فنجان سرپر برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک یکی دو ساعت خیس می‌کنیم. سپس آن را به‌صورت آبکش می‌پزیم.

یک فنجان لپه را شسته، با کمی نمک و زردچوبه می‌پزیم تا آب آن تبخیر شود.

دو کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، یک کاسه ماست‌خوری سبزی کوفته خردکرده، برنج آبکش شده، لپه پخته‌شده، دو قاشق آرد برنج، دو عدد تخم‌مرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و کاملاً ورز می‌دهیم تا مایه کوفته برنجی آماده شود.

یک عدد پیاز را با یک فنجان روغن در یک ماهیتابه بزرگ سرخ‌کرده، کمی زردچوبه و دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس چهار لیوان آب اضافه کرده، می‌گذاریم تا جوش آید. به اندازه یک پرتقال کوفته‌های قلقلی درست می‌کنیم و وسط هر کوفته یک آلو قرار می‌دهیم و آن‌ها را در آب در حال جوش می‌اندازیم. بقیه آلوها را به آب کوفته اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته، تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و روغن بیندازد.

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

دو × سه =