آموزش آشپزی|طرز تهیه کاپ کیک خرما

cupcakes dates

کاپ کیک ها بهترین گزینه برای داشتن یک عصرانه عالی و خوشمزه هستند.
کاپ کیک خرما,درست کردن کاپ کیک خرما

طرز تهیه کاپ کیک خرما

 کاپ کیک خرما یک کاپ کیک مقوی است که در آن به جای شکر از خرما استفاده می شود و شیرینی آن از این طریق تامین می شود. تهیه این کیک خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما :

 خرما بدون هسته ۴۰۰ گرم 
آب  سه چهارم لیوان 
قهوه فوری   ۲ قاشق غذاخوری
 جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری 
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
 آرد یک و یک چهارم پیمانه
 وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه کاپ کیک خرما :

برای تهیه این کاپ کیک لازم است، خرما، قهوه فوری و آب را با هم مخلوط کنید و آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر خرماهایی که انتخاب کرده اید سفت هستند کمی آب بیشتری به آن ها اضافه کنید و حرارت را کاهش دهید تا خرماها کاملا نرم شوند.

ترکیبی که روی حرارت گذاشته بودید را به یک کاسه منتقل کنید سپس کره و جوش شیرین را به آن ها اضافه کنید و آن ها را با لیسک با هم، هم بزنید. بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید سپس آن ها را به بقیه مواد اضافه کنید. موادتان را با همزن هم بزنید تا کاملا یک دست شود.

قالب هایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید سپس مواد را داخل قالب ها بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فری با درجه حرارت ۱۶۰ قرار دهید. بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. با یک خلال چوبی میزان پخت کیکتان را بسنجید و هر وقت هیچ ماده ای به خلال نچسبید کیکتان را از فر خارج کنید.

کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس روی آن ها را با ترافل و سس شکلات تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پانزده + دوازده =