طرز تهیه پیراشکی لقمه‌ای خوشمزه پیش غذای مجلسی

طرز تهیه پیراشکی لقمه‌ای خوشمزه پیش غذای مجلسی

برای پخت پیراشکی لقمه‌ای از خمیر جادویی همه کاره استفاده شده. مواد داخل پیراشکی هر چیزی میتونه باشه : سبزیجات، پنیر، سیر، گوشت، گوجه خرد شده، پیاز نگینی، فلفل دلمه‎ای، قارچ، مرغ پخته شده ، پنیره گودا. به ذائقه شما بستگی داره. پیراشکی ها را می‎تونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.

پیراشکی لقمه ایمواد لازم جهت آماده کردن پیراشکی لقمه‌ای

یک لیوان شیر ولرم

چهار قاشق مرباخوری مخمر خشک آماده (مایه خمیر)

یک قاشق غذاخوری شکر

شش قاشق غذاخوری روغن مایع

یک عدد تخم مرغ

کمی نمک

آرد به میزان لازم

طرز تهیه خمیر و پخت پیراشکی لقمه‌ای

زمان تهیه خمیر 15 دقیقه مراحل حجم گیری خمیر 2 ساعت

اول شیر را ولرم می‌کنیم، در حدی که گرمای شیر را حس کنیم و انگشت دستمون نسوزه.

بعد خمیر مایع را با شکر اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم. روی ظرف را می‌پوشونیم و می‌گذاریم تا ده دقیقه پف کنه.

بعد از عمل اومدن مایه خمیر، تخم مرغ، روغن و نمک را اضافه می‌کنیم. هم می‌زنیم.

حالا آرد رو کم‌کم اضافه می‌کنیم. بعد هم می‌زنیم. با دست خوب ورز بدین. تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه آرد را اضافه می‌کنیم.

بعد روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشونین و دو ساعت جای گرم قرار بدین تا خمیر پف کنه و اصطلاحا ور بیاد. البته هوا گرم باشه تو یک ساعت هم ور میاد.

بعد از حجیم شدن، دوباره خمیر را ورز میدیم. گلوله‌هایی از خمیر بر میداریم و به دلخواه شکل میدیم.

مواد داخلی و مقداری پنیر می‎ریزیم و بعد خمیر را می‎بندیم. بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و در سینی می‎چینیم.

سینی را داخل درجه حرارت ۱۵۰ از قبل گم شده گذاشته و بعد حرارت را کم می‎کنیم.

بعد از اینکه پیراشکی لقمه‌ای ها پخت، میتونید برای خوشرنگ شدن اونها ، قسمت بالای فر رو روشن کنید.

در ضمن مواد داخلی پیراشکی به ذائقه شما بستگی داره و هر چیزی میتونه باشه.

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

سیزده + 2 =