مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

طرز تهیه پیراشکی با استفاده از نان لواش

پیراشکی با نان لواش

پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه‎ و لذیذ و جزو غذاهای لقمه‎ای است که بسیار پر طرفدار نیز می‌باشد. تهیه پیراشکی از دو بخش تشکیل شده است یکی خمیر آن و دیگری مواد داخل پیراشکی که می‌تواند هر چیزی مانند سس ماکارونی ، سبزیجات و … باشد.

گاهی اوقات که هوس پیراشکی می‌کنیم ولی خمیر آن در دسترس نیست . به جای خمیر پیراشکی می‌توان از نان لواش نیز برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کرد.

تهیه پیراشکی

پیراشکی با نان لواش تهیه بسیار راحتی دارد

آموزش طرز تهیه پیراشکی با نان لواش 

برای تهیه پیراشکی با نان لواش ابتدا ، یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می‎دهیم . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‎کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
قارچ‏ ها را شسته و نگینی خرد می‎کنیم و به گوشت در حال پخت اضافه می‎کنیم.
فلفل دلمه‎ای رانیز نگینی کرده و اضافه می‎کنیم.
هویج را شسته، پوست می‎گیریم و رنده ریز کرده، به مواد پیراشکی اضافه می‎کنیم.
فلفل ( هرچه بیشتر، بهتر ) نمک و زردچوبه را نیز اضافه کرده و تفت می‎دهیم.
در پایان در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه می‎کنیم.
نان‎های لواش را به صورت مستطیل برش می‎زنیم (من از نان لواش‎های بسته‎ای که به صورت مستطیل هستند استفاده می‎کنم چون بعد از سرخ شدن چندان خشک نمی‌شوند و ترد باقی می‎مانند)
مقداری از مواد پیراشکی را داخل نان گذاشته و رول می‎کنیم.
این کار را ادامه می‎دهیم تا تمامی مواد و نان لواش تمام شود.
سپس در یک قابلمه گود روغن ریخته و پیراشکی ها را در آن سرخ می‎کنیم.
در صورت تمایل می‎توانید سینی فر را کمی چرب کرده و پیراشکی با نان لواش را در سینی فر قرار داده و در فر بپزید.
پیراشکی با نان لواش سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و بعد از تزئین با سس کچاپ سرو کنید.

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*