کوکو سیب زمینی انگشتی مخصوص

easycooking

دوستای خوب و نازنین سلام

امروز می خوام دستور درست کردن یه نوع کوکو سیب زمینی که کمی متفاوت از کوکوهای معلومی خودمونه براتون بگم.تا حالا شده که پوره سیب زمینی درست کنین و مقداریش بمونه و ندونین باهاش چکار کنین؟برا من که خیلی پیش اومده. وقتی پوره سیب زمینی رو دوباره گرم می کنیم دیگه اون مزه تازه اول رو نداره. اما می تونیم باهاش به ترتیبی که براتون توضیح خواهم داد یه کوکو متفاوت و خوشمزه درست کنیم.

کوکو سیب زمینی انگشتی

کوکو

مواد اولیه :

سیب زمینی متوسط                           ۳ عدد

تخم مرغ                                            ۲ عدد

کره نرم شده                                     ۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه                               به میزان لازم

زردچوبه (دلخواه)                                 به میزان دلخواه

پنیر پارمزان                                        ۲ قاشق غذاخوری

 

طریقه تهیه :

خوب اول سیب زمینی هارو می شوریم و می پزیم. بهترین روش پخت پیچیدن سیب زمینی ها تو فویل و گذاشتن تو فر ۳۶۰ درجه به مدت یک ساعت هست.

بعد از پختن سیب زمینی پوستش رو می کنیم و خوب له می کنیم. حالا کره نرم شده در دمای محیط رو بهش اضافه می کنیم و خوب با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم. در همین حین هم نمک و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و بعد زرده تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه می کنیم و سفیده ها رو در ظرفی جدا نگه می داریم. در آخر هم پنیر پارمزان رنده شده رو به مواد اضافه کرده و اگه دوست داشتیم زردچوبه رو افزوده و خوب مواد رو مخلوط کرده و در یک قیف مخصوص شیرنی پزی می ریزیم و درون یک سینی از مواد به قطر ۲ سانتی متر در عرض سینی مواد رو کنار هم قرار داده و سینی رو برای مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار می دیم. در همین حین هم برای سرخ کردن کوکو مون. در یک ظرف آرد گندم و در ظرف دیگه پودر سوخاری و نهایتا در ظرف آخر هم سفیده تخم مرغ رو ریخته و کمی هم می زنیم. حالا تو یه ظرف گود روغن مخصوص سرخ کردنی مون رو می ذاریم رو گازتا داغ شه و در این میان هم مواد مون رو که به صورت لوله هایی به قطر ۲ سانت در آوردیم از فریزر بیرون میاریم و به درازای ۵ تا ۶ سانت به اندازه های مساوی می بریم و به ترتیب در آرد گندم، سفیده تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری خوب می غلتونیم و در روغن سرخ می کنیم. دوستان فقط حواستون باشه که بعد از داغ شدن روغن شعله رو کم کنید که سریع روی کوکو ها نسوزه.

خوب در آخر هم با چند پر گوجه فرنگی و جعفری و برش های خیارشور در کنار یه سالاد خوشمزه و نون برشته تازه می تونین سرو کنین. همچنین از این کوکو به عنوان پیش غذا هم می تونین استفاده کنین.

نکته ۱: در تهیه این کوکو شما می تونین از مواد غذایی متنوع مثل انواع سبزی معطر و یا پیاز داغ استفاده کنین.

نکته ۲: علت آب پز نکردن سیب زمینی ها بدلیل اینه که سیب زمینی آب رو به خودش می کشه و ما اون طعم و سفتی که نیاز داریم تا کوکو وا نره رو نخواهیم داشت. اما اگه خواستین سیب زمینی رو آب پز کنین، حتما باید اجازه بدید که آبش کاملا در بیاد و بعد با مواد دیگه مخلوط کنین.

امیدوارم که در اولین فرصت درست کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

نوش جان

نویسنده :آشپزی خاله ریزه

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کوفته دست به گردن

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

کوفته دست به گردن غذایی ارزان کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و …

ترشی گل کلم

آموزش درست کردن ترشی گل کلم و فواید آن برای سلامتی

رمز و رازهای ترشی گل کلم خوشمزه ترشی‌ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از …

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان غذایی ارزان و مفید

اشکنه کدو بادمجان غذایی مفید و سبک اشکنه کدو بادمجان غذایی‌ست دارای سهم مناسبی از …

سالم‎ترین غذاها مربوط به چه کشورهایی هستند

بررسی سالم‎ترین غذاها در کشورهای جهان با بالا رفتن نرخ رشد جهانی دیابت نوع دوم، …

روش کاشت سبزی خوردن

روش کاشت سبزی خوردن در منزل درون گلدان

روش کاشت سبزی خوردن در منزل کاشت سبزی خوردن بسیار آسان بوده، بذر سالم، خاک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

http://www.20script.ir