مدیریت مناسب مواد غذایی : آنچه شما باید در مورد غذاها بدانید …

عرضه مواد غذایی در ایالات متحده یکی از امن ترین توضیع مواد غذایی در جهان را دارد. با این حال، زمانی که بعضی از باکتری ها یا پاتوژن ها سبب آلوده شدن مواد غذایی می شوند، می توانند باعث بروز بیماری های مواد غذایی شوند که اغلب به عنوان “مسمومیت غذایی” شناخته می شوند. دولت فدرال بر این عقیده است که سالانه حدود 48 میلیون مورد بیماری مربوط به مسمومیت غذایی وجود دارد – معادل 1 در 6 آمریکایی هر ساله. هر ساله این بیمار ها در 128000 بیمارستان بستری می شوند و 3000 مرگ و میر از این وضعیت ناشی می شود.

علائم را بشناسید.

مصرف باکتری های خطرناک موجود در غذا باعث ایجاد بیماری در عرض 1 تا 3 روز بعد از خوردن غذای آلوده پدیدار می شود. با این حال، برخی بیماریها نیز ممکن است در عرض 20 دقیقه یا تا 6 هفته بعد رخ دهد. علائم بیماری مسمومیت غذایی شامل موارد زیر است: استفراغ، اسهال، و درد شکمی – و علائم آنفولانزا مانند تب، سردرد و درد تمام عضلات بدن.

غذا را به صورت امن کنترل کنید.

اگرچه اکثر افراد مبتلا به بیماری مواد غذایی در مدت کوتاهی بهبود می یابند،اما بعضی از آنها می توانند مشکلات سلامتی مزمن، شدید ایجاد کند ویا برای زندگی این افراد تهدید کننده باشند. علاوه بر این،  افراد در معرض خطر ابتلا به بیماری های غذایی عبارتند از زنان باردار، کودکان، افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف (مانند بیماران پیوند شده و افراد مبتلا به HIV / AIDS، سرطان یا دیابت). برای حفظ خانواده خود از مسمومیت غذایی، از این چهار مرحله ساده استفاده کنید: تمیزکردن، جدا کردن، پختن و منجمد کردن.

تمیز بودن

مواد غذایی

دستها و سطوح تماس با مواد غدایی را بشویید.

دست ها را با آب گرم و صابون حداقل 20 ثانیه قبل و بعد از دست زدن به غذا و بعد از استفاده از حمام، تغییر پوشک و اداره حیوانات خانگی بشویید.
بعد از تهیه هر مورد مواد غذایی، تخته های برش، ظروف، وسایل آشپزخانه استفاده شده را با آب داغ و شویندهای مناسب بشویید.
برای پاک کردن سطوح آشپزخانه از حوله های کاغذی استفاده کنید. اگر از حوله های پارچه استفاده می کنید، آنها را اغلب در چرخه داغ شستشو دهید.
میوه های تازه و سبزیجات را زیر آب شیرین خوب بشویید، از جمله میوه هایی که پوست انها خورده نمی شوند. 
قبل از باز کردن مواد غذایی کنسرو شده، ، باحوله ان را تمیز کنید.

جداسازی گوشت خام را از دیگر غذاها جدا کنید.

جدا کردن گوشت خام، مرغ، غذاهای دریایی و تخم مرغ از دیگر مواد غذایی در سبد خرید ،و استفاده از کیسه های مواد غذایی و یخچال و فریزر.
استفاده از یک تخته برش برای محصولات تازه و جداگانه برای گوشت خام، مرغ و غذاهای دریایی.
هرگز غذای پخته شده را در یک ظرفی که قبلا گوشت خام، مرغ، غذاهای دریایی و یا تخم مرغ را نگه داشته ایداستفاده نکنید، مگر اینکه ظرف را در آب داغ گرم شسته باشید.
مایعات استفاده شده در غذاهای خام را مجددا استفاده نکنید مگر اینکه ابتدا آنها را خوب جوش آورید.

طبخ با درجه حرارت مناسب

رنگ و بافت شاخص های ایمنی  هستند. استفاده از طبخ در دمای مناسب تنها راه برای اطمینان از ایمنی گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و محصولات تخم مرغ میباشد. این غذاهارا باید تا حداقل دمای داخلی مناسب برای تخریب هر گونه باکتری مضر آماده کنند.
تخم مرغ را انقدر بپزید تا زرده و سفیده تخم مرغ سفت شود. فقط دستورالعمل هایی را استفاده کنید که در آن تخم مرغ کاملا پخته یا گرم می شوند.
هنگام پخت و پز در یک اجاق مایکروور، غذا را بپوشانید، و ان را یکبار یا دو بار در طی پخت بچرخانید. همیشه قبل از اینکه  غدا را گرم میکنیددماسنج داخلی را با دماسنج غذا بررسی کنید، زمان ایستادن را تنظیم کنید، که پختن غذا خوب اماده شود.
هنگام استفاده از غداهای مانده سعی کنید خوب گرم شود.

منجمد کردنغذاهای یخچالی و فوری

از دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دما به طور مداوم 40 درجه فارنهایت یا کمتر است و دماییخچال فریزر 0 درجه فارنهایت یا کمتر است.

دو ساعت بعد از پخت و پز یا خرید، گوشت مرغ، مرغ، تخم مرغ، غذاهای دریایی و دیگر محصولات خوراکی را در یخچال نگهداری کنید.

سه راه ایمن برای باز شدن مواد غذایی منحمد شده وجود دارد: یخچال، آب سرد و مایکروویو. مواد غذایی که در آب سرد و یا در مایکروویو ذوب میشوند باید فورا پخته شوند.
همیشه برای نگه داشتن غذا را از یخچال استفاده کنید.
برای تقسیم و خنک کردن مواد غذایی در یخجال از ظروف کم عمق استفاده کنید .

منبع از سایت سازمان غذا و داروی امریکا (FDA)

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

نظر متخصصان درباره خوردن ادرار

خوردن ادرار خود برای بدن مفید است یا مضرر؟

آیا خوردن ادرار می‌تواند برای بدن مفید باشد؟ در کشور چین افرادی به روش دیوانه …

این گیاهان را جایگزین آنتی بیوتیک‎ها کنید

گیاهان دارویی که می‌توانند جایگزین مناسب آنتی بیوتیک‎ها شوند

چرک خشک کن های طبیعی را بشناسید با روش‎های درمان خانگی طبیعی و آنتی بیوتیک‎ها …

با شکم پر دوش گرفتن

چرا نباید با شکم پر دوش بگیریم؟

عواقب خطرناک با شکم پر حمام رفتن با شکم پر به حمام رفتن باعث کاهش …

دوران یائسگی

دوران یائسگی و نکاتی مهم در مورد تغذیه در این دوران

تغذیه در دوران یائسگی دوران یائسگی به دورانی گفته می شود که فعالیت تخمک سازي …

سوپرفودهای پاییزی

سوپرفودهای پاییزی را در رژیم غذایی خود بگنجانید

سوپرفودهای پاییزی را که باید بشناسید سوپرفودها از بیماری‌های مزمن جلوگیری می‌کنند، بینایی را بهبود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هفده =

http://www.20script.ir