طرز تهیه کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب

تهیه کیک شکلاتی روش‌های مختلفی دارد اما اگر دوست دارید کیک شکلاتی نرم و خیس باشد باید کیک خیس شکلاتی را هم امتحان کنید. این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد.

کیک خیس شکلاتیمواد لازم برای کیک خیس:

آرد: ۲ لیوان
شیر: ۱ لیوان و نیم
روغن: ۱ لیوان و نیم
شکر: ۱ لیوان و نیم
تخم مرغ: ۳ عدد
پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک خیس:

اول از همه فر رو روشن می‎کنیم با درجه ۱۸۰ تا گرم شود.

برای تهیه سس شکلات با پودر کاکائو، شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو رو با هم مخلوط می کنیم تا یک مایع خوشرنگ شکلاتی به دست بیاریم، یک لیوان از این سس رو بر میداریم و کنار میذاریم.

تخم مرغ ها رو در ظرفی جداگانه به همراه وانیل به خوبی میزنیم تا حباب های ریز داخلش به وجود بیاد، این کار بافت کیک رو بهتر میکند.

تخم مرغ هارو به مواد شکلاتی اضافه کرده و با هم مخلوط می‎کنیم.

آرد و بیکینگ پودر و با هم ۲ بار الک می‎کنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

در این مرحله تا حدی که مواد یک دست بشه کافیه و نیاز به هم زدن زیاد ندارد.

قالب کیک رو چرب کرده و کمی آرد می‎پاشیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده میگذاریم.

زمان پخت این کیک بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ست، اما توجه کنین که در ۲۰ دقیقه اول زمان پخت به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

بعد از گذشت نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه لازمه که با کمک یک خلال دندان کیک رو چک کنیم، خلال رو به آرامی داخل کیک فرو کرده و بیرون بیارین اگر خلال دندان تمیز بود یعنی کیک آماده ست و اگر خلال آغشته به مواد کیک بود باز هم برای پخت زمان میدیم و ۱۰ دقیقه دیگه چک می‌کنیم.

بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردیم، سس شکلاتی رو که ابتدای کار کنار گذاشته بودیم روی کیک می ریزیم و یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه میدیم تا سس به خورد کیک بره و از داغی بیفته، بعد کیک رو از قالب خارج کرده و به قطعات مناسب تقسیم و سرو می کنیم.

یا اینکه کیک رو همون اول از قالب در بیارین و در ظرف سرو قرار بدین بعد روش سس رو بریزین، نکته مهمش اینه که تا کیک گرم هست سس رو بریزیم.

نکات پخت کیک خیس شکلاتی مرطوب:

برای پیمانه من از لیوان های دسته دار فرانسوی استفاده کردم.
بعد از پخت کیک با چنگال چند بار سطح کیک رو حفره هایی ایجاد کنین تا سس شکلاتی بهتر به خورد کیک بره.

زمان تقریبی پخت کیک بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ست اما ممکنه با توجه به نوع فر شما کمتر یا بیشتر باشد در این مدت.

من برای این مقدار مواد از یک لیوان شکر استفاده می کنم چون شیرینی زیاد رو نمیتونم بخورم و دوست دارم مزه شکلات رو بیشتر حس کنم که حتی کمی به تلخی هم بزند.

اگر مقدار روغن رو یک لیوان در نظر بگیرین کالری کمتری دریافت می کنید ولی کیک کمی خشک تر میشه و بافت مرطوبش به خوبیه اندازه کامل در نمیاد، می‌توانید این مقدار رو بین یک تا یک لیوان و نیم در نظر بگیرید.

برای پودر کاکائو حساسیت زیادی رو نشون بدین، چون هر چی کیفیت بهتری داشته باشه در نهایت براونی بهتری هم خواهید داشت.

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

strawberry cream مجموعه: آموزش شیرینی پزی     نحوه درست کردن کرم توت فرنگی   مواد …

خواص ارده

آشنایی با خواص ارده و شیره

honey juice مجموعه: خواص مواد غذایی     خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی زا …

کدوی شکم پر با مرغ

طرز تهیه کدوی شکم پر با سینه مرغ به روش آسان

طرز تهیه کدوی پر‌شده با مرغ این روزها با آمدن کدو به بازار می‌توانید غذاهای متنوع …

پختن سبزیجات

با انواع روشهای مختلف پختن سبزیجات آشنا شوید

6 روش برای پخت سبزیجات معمولاً پختن سبزیجات از نظر بسیاری از ما کاری پیچیده …

طرز تهیه تسو

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم

chinese cuisine cauliflower مجموعه: غذاهای رژیمی     طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم.تسو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 19 =

http://www.20script.ir