آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-7–><!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–>
کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و قدیمی ایرانیه که خیلی سریع آماده میشه.

مواد لازم برای کوفته دست به گردن  در حد ۴ نفر

برنج نیم دانه: یک پیمانه
پیاز درشت: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سبزی کوفته: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه:
به میزان لازم

روش تهیه کوفته دست به گردن:

برنج را بشویید همراه نمک و کمی زردچوبه با مقداری آب به اندازه ای که فقط سطح برنج را بپوشاند، بپزید تا مانند کته آب آن تمام شود. پیاز را در یک قابلمه بزرگ تر از حد معمول، خرد کنید و با روغن تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود ۶ لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد.

گوشت را همراه سبزی خردشده، برنج پخته شده، نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید یا در دستگاه غذاساز چند چرخ دهید.

بعد از اینکه آب پیاز داغ و رب جوش آمد، از مایع به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست گرد کنید و در آب جوش بیندازید.

بعد از اینکه هر کوفته کمی خودش را گرفت آن را در آب بغلتانید. کوفته ها بعد از نیم ساعت پخت حاضر می شوند و می توانید آنها را سرو کنید.

نکته‎های آشپزی: نمک آب کوفته همیشه باید کمتر از حد معمول باشد چون بعد از جوشیدن شور می شود.
به چاشنی آب کوفته می توانید پودر لیموعمانی و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.

نکته‎های سلامت: پیاز که از دسته سبزیجات است به دلیل خواص درمانی اش بسیار مورد توجه قرار می گیرد و البته همه ما باید خوشحال باشیم که این نوع از سبزی به عنوان چاشنی در همه غذاها کاربرد دارد. آیا می دانستید پیاز با بهره مندی از عناصر سولفوردار موجود در خود مانع چسبندگی پلاکت ها می شود و از لخته شدن خون جلوگیری می کند؟

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید