روش تهیه آسان کیک بستنی بدون نیاز به فر

کیک بستنی چیست؟

کیک بستنی ( Ice Cream Cake) به ترکیبی از کیک و بستنی همراه هم گفته می شود مستقل از اینکه نسبت کیک به بستنی آن بیشتر است یا برعکس. ترکیب کیک با سردی بستنی، علاوه بر کاهش میزان سرمای بستنی خالص، خوردن کیک را لذت بخش تر می کند. کیک بستنی می‌تواند از بستنی سخت و یا طبقاتی از بستنی و کیک تشکیل شده باشد و نمای ظاهری آن به صورت کیک بزرگ و یک‌پارچه و یا کیک لایه‌دار باشد.

کیک بستنی با تزیین توت فرنگی

کیک‌بستنی به صورت رسمی در قرن نوزدهم و در زمان “ملکه ویکتوریا“ به وجود آمد. در آن عهد، بستنی فقط توسط طبقه‌ی اشراف و به عنوان یک خوردنی لوکس پذیرفته شده و مورد استفاده قرار می‌گرفت و تنها در قرن بیستم بود که مصرف عمومی یافت. با گسترش استفاده از بستنی، استفاده از کیک بستنی نیز رواج بیش‌تری پیدا کرد.

نخستین کیک‌های بستنی از بیسکویت و کرم بستنی تهیه شده بودند. برخی دیگر نیز تاریخ پیدایش این نوع از کیک را به سال ۱۶۰۰ میلادی نسبت داده و جا افتادن آن در بین مردم برخی از کشورها را مربوط به سال ۱۸۷۰ میلادی می‌دانند. جالب است که تکنیک اولیه‌ی ساخت زیرلایه‌های بیسکویت و بستنی از آن زمان تا به امروز هم‌چنان کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد!

کیک بستنی سخت و نرم

در کیک‎بستنی سخت، لایه‌های بستنی می‌تواند تمامی کیک را تشکیل دهد و یا تا حدی که آب نشود بین طبقات مختلف کیک قرار بگیرد.

در کیک‌بستنی نرم، به منظور پوشش دادن کیک، از کرم بستنی استفاده می‌شود. هم‌چنین این نوع کیک، می‌تواند کیک سنتی تزیین شده توسط کرم بستنی و نیز از سایر مواد مورد استفاده در صنعت شیرینی‌سازی باشد.

نوع متداول‌تر این نوع کیک، عبارت از کیکی با سه لایه است، یکی از لایه‌ها از کیک تشکیل می‌شود، لایه‌ی بعدی بستنی بوده و لایه‌ی سوم کیکی است که سطح آن نیز به بستنی آغشته می‌باشد.

کیک بستنی

کیک بستنی را با این دستور آسان، بدون فر درست کنید

مواد لازم برای کیک بستنی بدون نیاز به فر

بستنی شکلاتی
بستنی بیسکویتی
کارامل غلیظ
قالب کیک مستطیل
بیسکویت شکلاتی خرد شده

مراحل تهیه کیک بستنی

مرحله اول: قالب را با پلاستیک یا سلفون مقداری ضخیم بپوشانید. بستنی را به قطر ۳ سانت درون قالب ریخته و صاف کنید.

مرحله دوم : بعد از صاف کردن بستنی، بیسکویت بستنی‌های حاضری را روی لایه بستنی‌ها بچینید.

مرحله سوم : روی بستنی بیسکویت‌ها یک لایه کارامل نسبتا غلیط بریزید و در انتها بیسکویت‌های شکلاتی پودر شده را بریزید.

مرحله چهارم : یک لایه دیگر بستنی درون قالب ریخته و پلاستیک را کامل ببندید. قالب را برای ۴ ساعت درون فریزر قرار داده و سپس خارج کنید. بعد از خارج کردن از فریزر کیک بستنی را از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو بچینید. می‌توانید با شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته شده این کیک بستنی را تزیین کنید.

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

طرز تهیه کرم توت فرنگی

strawberry cream مجموعه: آموزش شیرینی پزی     نحوه درست کردن کرم توت فرنگی   مواد …

خواص ارده

آشنایی با خواص ارده و شیره

honey juice مجموعه: خواص مواد غذایی     خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی زا …

کدوی شکم پر با مرغ

طرز تهیه کدوی شکم پر با سینه مرغ به روش آسان

طرز تهیه کدوی پر‌شده با مرغ این روزها با آمدن کدو به بازار می‌توانید غذاهای متنوع …

پختن سبزیجات

با انواع روشهای مختلف پختن سبزیجات آشنا شوید

6 روش برای پخت سبزیجات معمولاً پختن سبزیجات از نظر بسیاری از ما کاری پیچیده …

طرز تهیه تسو

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم

chinese cuisine cauliflower مجموعه: غذاهای رژیمی     طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم.تسو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 3 =

http://www.20script.ir