آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای

کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر: 

  • نمک به میزان لازم
  • سیر 1 تا 2 حبه
  • پیاز 1 عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
  • سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری
  • کره 3قاشق سوپخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم
  • زیره (آسیاب شده) به میزان لازم
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم
  • مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را ۲بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شدهرا با سیر رتده  شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً درقابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک رویآن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و …بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و باگوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

نکات قابل توجه:

۱) می‌توانید پس از تبخیر شدن آب کباب،‌ گوجه‌فرنگی‌ها را دورتادور کباب در تابه بچینید و با این روش کباب وگوجه‌فرنگی‌ها را همزمان با هم بپزید.

همیشه با شما هستیم !...

۲) در صورت تمایل دو قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی و یک عدد تخم‌مرغ را به مایه گوشت اضافه نمایید تا کباب خوشرنگ و مغذی‌تر و متفاوتی داشته باشید.

۳) می‌توانید به میزان یک‌سوم پیمانه ماست چکیده را جایگزین کره نمایید و در آن صورت سه قاشق سوپخوری سبزی معطر ریز خرد شده هم به مایه گوشت می‌توانید به میزان یک‌چهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده را با یک‌چهارم پیمانه
زیتون سیاه(بدون هسته) ریز خرد شده را به مایه گوشت بیفزایید در آن صورت مواد ذکرشده را آخرین مرحله به مایه گوشت اضافه و مایه را بگیرید.

۴) می‌توانید سه قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل از نوع دلمه ریز خرد شده را همراه با خردل (به میزان لازم) به مایه‌ی گوشت اضافه کنید.

۵) می‌توانید مایه‌ی گوشت را روی تخته کار به صورت رولت باریک در آورده،‌ با یک کارد به اندازه‌های یک‌سان تقسیم نمایید سپس هر قسمت را در دست به شکل سیگارت درآورده و در یک بشقاب قرار دهید سپس همه را که با این روش آماده کردید در روغن گرم شده سرخ نمایید(کباب لقمه‌ای نامیده می‌شود) کباب لقمه‌ای را با مخلوط پیاز خلال شده و جعفری خرد شده و سماق و گوجه‌فرنگی سرو نمایید.

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =