نکات مهم در نگهداری مواد خام در خانه

بازیافت درب بطری های پلاستیکی

درب بطری های پلاستیکی بدون استفاده را قبل از دور انداختن، از بدنه اش جدا کرده و برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل کیسه های پلاستیکی حاوی مواد کاملا خشک استفاده نمایید (مانند تصویر).

نگهداری کرفس، بروکلی و کاهـو

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.

نگهداری مواد غذایی در ظروف شیشه ای

نگهداری میوه، سبزی و باقیمانده غذا در ظروف شیشه ای در دار بمراتب بهداشتی تر بوده و ماندگاری ماده غذایی را برای چند روز بیشتر می کند. ضمن اینکه لکه، رنگ و بوی ناشی از ماده غذایی در ظروف شیشه ای براحتی پاک و رفع می شود.

نگهداری گوجه فرنگی

از آنجاییکه گوجه فرنگی یکی از انواع سبزیجاتی است که از خود گاز اتیلن متصاعد می کند، بهتر است از قرار دادن آنها در یک کیسه پلاستیکی خودداری کنید. وجود این گاز به رسیدن سریعتر سبزی کمک می کند.

گوجه فرنگی های نارس را در یک جعبه مقوایی بطوریکه ساقه آن در زیر قرار بگیرد و در یک ردیف تا زمان رسیدن و تغییر رنگ آن به قرمز در دمای محیط نگهداری کنید. برای سرعت بخشیدن به رسیدن آن، می توان در کنار میوه های دیگری که مولد گاز اتیلن می باشند قرار داد.

گوجه فرنگی های رسیده را نیز می توان در دمای محیط و در یک ردیف (با فاصله از یکدیگر) بطوریکه ساقه آن در رو قرار بگیرد و بدور از نور آفتاب نگهداری نمود. گوجه فرنگی های کاملا رسیده را بهتر است در یخچال نگاه دارید و قبل از مصرف بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس آن را میل نمایید.

 

نگهداری زنجبیل

بهترین راه نگهداری طولانی مدت زنجبیل، فریزر می باشد. به این ترتیب پوست آن براحتی جدا شده و حتی رنده کردن آن نیز به سهولت انجام می شود.

نکات آشپزی

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

1 × 3 =