آشپزیآموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی|طرز تهیه کوکی نوتلا

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-5–><!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–>

در این بخش سعی داریم طرز طهیه کوکی نوتلا را برای شما دوستان عزیز آموزش دهیم ..در دنیای خوب زندگی با ما باشد ..درست کردن کوکی نوتلا, نحوه درست کردن کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا

مواد لازم برای تهیه کوکی نوتلا :

زرده تخم مرغ 1 عدد 
 وانیلنصف قاشق چایخوری 
 نوتلایک سوم لیوان 
آرد  یک دوم لیوان سر خالی
نوتلا4 قاشق غذاخوری
فندق خرد شده1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی نوتلا :

همه ی مواد را به غیر از فندق و 4 قاشق غذاخوری نوتلا را داخل غذا ساز،  بریزید خمیر بدست آمده را گلوله کنید و وسط آن را گود کنید و نوتلا و فندق بریزید و داخل سینی فر کاغذ بیاندازید و کوکی ها را روی کاغذ بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر 180 بپزید.

نکته برای کوکی نوتلا :

میزان آرد را به یک سوم پیمانه به اضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که آن یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شل است و گرنه ممکن است لازم نباشد، درجه حرارت را به 160 تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاید و در آخر، همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید