ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در زنان

سرطان روده

 اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,گوشت قرمز
تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در کاهش ریسک یک نوع سرطان روده کمک کند.

به گزارش مهر، یافته ها نشان داد افرادی که به طور مرتب گوشت قرمز می خورند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت قرمز دارند در معرض ریسک بالاتر ابتلا به “سرطان دیستال کولون” قرار دارند؛ دیستال کولون بخش انتهایی روده است که مدفوع در آن تجمع می یابد.

 

«دی یگو رادا فرناندز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز بریتانیا، در این باره می گوید: «تاثیر انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهای رژیم غذایی بر محل سرطان، یکی از بزرگ ترین چالش های مطالعه رژیم غذایی و سرطان کلورکتال (راست روده) است.»

 

در این مطالعه، داده های ۳۲,۱۴۷ زن از اسکاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسی قرار گرفت.

 

فرناندز در ادامه می افزاید: «مطالعه ما تاکید می کند که اهمیت رژیم غذایی برای افرادی که سابقه سرطان کلورکتال در خانواده شان دارند یا می خواهند از ابتلا به سرطان، پیشگیری کنند بیشتر مدنظر قرار گیرد.»

 

مطالعات چندین فاکتور از جمله مواد شیمیایی تولیدشده به هنگام پخت گوشت قرمز در دمای بالا و وجود مواد نگهدارنده نظیر نیترات در گوشت های فرآوری شده را در وجود این رابطه دخیل می داند.

 

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

کلاهبرداری

کلاهبرداری ۲۲ میلیاردی از مردم با پیامک

کلاهبرداری ۲۲ میلیاردی از مردم با پیامک وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بررسی پرونده …

بابک زنجانی

هشدار درباره ورود بابک زنجانی‌ها به بورس نفت

هشدار درباره ورود بابک زنجانی‌ها به بورس نفت عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه …

آخرین اخبار لیگ برتر فوتبال در هفته هفتم رقابت‌ها

هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از امروز جمعه با برگزاری ۳ دیدار آغاز می‌شود. …

شینزو آبه دوباره نخست‌وزیر ژاپن شد

نخست وزیر ژاپن بار دیگر به عنوان رهبر حزب لیبرال دموکرات انتخاب شد ‘شینزو آبه’ نخست …

سفر به ماه

سفر به ماه با سفینه‌ایی که بلیط‌هایش پیش‌فروش شده‌است

سفر به ماه با سفینه‌ایی که بلیط‌هایش پیش‌فروش شده‌است کمپانی موشک سازی اِلون ماسک اعلام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 5 =

http://www.20script.ir