طرز تهیه پاکوره یک غذای آبادانی با اصالت هندی

پاکوره یک پیش غذای ارزان و خوشمزه

اگرچه در روزگاری دور «پاکورا» در کنار ادویه و فلفل و چند غذای دیگر از هندوستان به آبادان راه پیدا کرد اما آنقدر در این شهر ماندگار شد که به «پاکوره» تبدیل شد، پسوند «آبادانی» گرفت و امروز به‌عنوان یکی از غذاهای سنتی اهالی جنوب شناخته می‌شود.

پاکوره یک پیش غذای ارزان و خوشمزه

پاکوره یک جور پیش‌غذاست و مغازه‌های زیادی در شهرهای اهواز و آبادان، در کنار سمبوسه و فلافل مخصوص‌شان این غذا را هم سرو می‌کنند. با اینکه چند دستور غذایی مختلف برای پخت پاکوره خوزستانی یا آبادانی وجود دارد اما درست کردنش چندان سخت نیست. بنابراین اگر در جنوب ایران زندگی نمی‌کنید یا تا به حال طعم آن را نچشیده‌اید، دست به کار شوید و در آشپزخانه خودتان درستش کنید.

مواد لازم پاکوره برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۴ عدد
آرد گندم: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
تمرهندی: یک بسته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

روش تهیه پاکوره:

سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود. تخم مرغ ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود. تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.

نکته آشپزی: می توانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا استفاده کنید.
نکته سلامت: تمرهندی دارای مقدار زیادی کاروتن، ویتامین C و برخی فلاونوییدهاست، بنابراین با شروع فصل سرما و بروز بیماری هایی همچون سرماخوردگی، می‎توانید برای تسریع در امر درمان تمرهندی را در فاصله میان وعده های غذایی میل کنید.

 

مرور بیشتر...

1+

مطلب پیشنهادی

تفاله هویج

از تفاله هویج چه استفاده‌هایی می‌توانیم بکنیم

موارد کاربردی تفاله هویج معمولا بعد از نوشیدن آب هویج تفاله‎ی آن را دور می‎ریزند، …

طرز تهیه کوفته دست به گردن

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

کوفته دست به گردن غذایی ارزان کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و …

ترشی گل کلم

آموزش درست کردن ترشی گل کلم و فواید آن برای سلامتی

رمز و رازهای ترشی گل کلم خوشمزه ترشی‌ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از …

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان غذایی ارزان و مفید

اشکنه کدو بادمجان غذایی مفید و سبک اشکنه کدو بادمجان غذایی‌ست دارای سهم مناسبی از …

سالم‎ترین غذاها مربوط به چه کشورهایی هستند

بررسی سالم‎ترین غذاها در کشورهای جهان با بالا رفتن نرخ رشد جهانی دیابت نوع دوم، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

http://www.20script.ir