مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

طرز تهیه دسر کابلر هلو

peach caban

 

 

نحوه درست کردن کابلر هلو, طرز درست کردن کابلر هلو

نحوه درست کردن دسر کابلر هلو

مواد لازم برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده8 عدد 
 شکر قهوه ای1/4 پیمانه 
 پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
 جوز هندی1/8 قاشق چایخوری 
آب لیموی تازهیک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت2 قاشق چایخوری
آردیک پیمانه
شکر سفید1/4 پیمانه
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده6 قاشق غذاخوری

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ هلوها را با 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، 1/4 قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش 2 لیتر) می ریزیم و 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد 1/4 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا 30 دقیقه).

 

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*