آموزش درست کردن ترشی گل کلم و فواید آن برای سلامتی

رمز و رازهای ترشی گل کلم خوشمزه

ترشی‌ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از این ترشی‎ها، ترشی گل کلم است که از پر طرفدارترین ترشی‎هاست.

آموزش درست کردن ترشی گل کلم

فواید سلامتی گل کلم

فواید گل کلم به طور خاص، گل کلم به دلیل ترکیبی خاص از گیاهان دارویی به نام کاروتنوئید‌ها، توکوفرول‎ها و اسید اسکوربیک به طور خاص مفید است زیرا تمام انواع آنتی اکسیدان‎ها را شامل می‌شود.

با توجه به تحقیقات اخیر، محصولات براسیکا مانند گل کلم در حال حاضر بسیار با پیشگیری از بیماریهای مزمن، از جمله بیماری های قلبی عروقی، دیابت، اختلالات نوروژنیک و انواع مختلف سرطان ها، ارتباط دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم:

آموزش درست کردن ترشی گل کلمگل کلم ۱ عدد
هویج ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند ۵ عدد
سیب زمینی ترشی ۵۰۰ گرم
سرکه به میزان لازم
ترخون به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
نمک به میزان لازم

دستور طرز تهیه ترشی گل کلم:

پس از شستشو و خشک کردن تمام سبزیجات ، ابتدا گل کلم‎ها را به اندازه دلخواه خرد می‎کنیم . توجه داشته باشید زیبایی این ترشی به اندازه گل کلم‎ها خیلی بستگی دارد و اگر خیلی درشت و یا خیلی ریز خرد شوند روی زیبایی ترشی تاثیر می‎گذارند.

سپس پوست هویج ها را می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سیب زمینی ترشی را نیز پوست می‌گیریم و با اندازه مناسب خرد می‎کنیم. اگر از ترخون تازه استفاده می‎کنید آنرا ساطوری کنید و روی مواد ترشی بریزید.

اگر از ترخون خشک استفاده می‎کنید آنرا با دست خرد کنید و روی مواد ترشی بریزید. مواد ترشی را داخل ظرف بزرگی می‌ریزیم و پودر گلپر را نیز اضافه می‎کنیم. خوب مواد را مخلوط می کنیم تا گلپر به تمام مواد ترشی برسد.

حالا مواد ترشی را به همراه فلفل سبز تند داخل شیشه مناسب می‎ریزیم و روی مواد ترشی مخلوطی از سرکه و نمک می‎ریزیم تا حدی که روی تمام مواد را سرکه بگیرد. ترشی را در جای مناسبی قرار می‎دهیم تا حدود ۱۵ روز تا آماده مصرف شود.

نکات تهیه ترشی گل کلم

آموزش درست کردن ترشی گل کلمقرمز شدن رنگ ترشی

در این ترشی می توانیم مواد دیگری نیز اضافه کنیم تا هم روی رنگ آن تاثیر بگذاریم و هم روی مزه اش. مثلا برخی دوست دارند رنگ ترشی که درست می‎کنند قرمز باشد. برای این منظور مقداری لبو بگیرید و داخل ترشی بریزید.

ترشی گل کلم فوری

شما می‌توانید ترشی گل کلم را به صورت فوری تهیه نمایید به صورتی که دو ساعت بعد از تهیه بتوانید از آن مصرف کنید. برای این منظور مواد ترشی را داخل سرکه بریزید و بگذارید با سرکه بپزند. مواد ترشی نباید بیش از حد بپزند که خیلی نرم شوند.

مزایای گل کلم

کاهش خطر سرطان
مبارزه با التهاب
کاهش خطر بیماری قلبی و اختلالات مغزی
دارا بودن سطح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی (به خصوص ویتامین C و ویتامین K)
بهبود هضم غذا
کمک در کاهش وزن
به تعادل هورمون ها کمک می کند
حفظ سلامت چشم

مرور بیشتر...

1+

مطلب پیشنهادی

تفاله هویج

از تفاله هویج چه استفاده‌هایی می‌توانیم بکنیم

موارد کاربردی تفاله هویج معمولا بعد از نوشیدن آب هویج تفاله‎ی آن را دور می‎ریزند، …

طرز تهیه کوفته دست به گردن

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

کوفته دست به گردن غذایی ارزان کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و …

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان غذایی ارزان و مفید

اشکنه کدو بادمجان غذایی مفید و سبک اشکنه کدو بادمجان غذایی‌ست دارای سهم مناسبی از …

سالم‎ترین غذاها مربوط به چه کشورهایی هستند

بررسی سالم‎ترین غذاها در کشورهای جهان با بالا رفتن نرخ رشد جهانی دیابت نوع دوم، …

روش کاشت سبزی خوردن

روش کاشت سبزی خوردن در منزل درون گلدان

روش کاشت سبزی خوردن در منزل کاشت سبزی خوردن بسیار آسان بوده، بذر سالم، خاک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − یازده =

http://www.20script.ir