آشپزیانواع مربا و ترشیجات

آموزش تهیه ترشی انارولبو

طرز تهیه ترشی انار و لبو

 

روش تهیه ترشی انار و لبو,پخت ترشی انار و لبو
ترشی انار و لبو

طرزتهیه ترشی انار و لبو :

ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز شود بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و‌ داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید، می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.

گرداآوری:بخش آشپزی

همیشه با شما هستیم !...

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − نه =