آموزش تهیه ترشی انارولبو

طرز تهیه ترشی انار و لبو

 

روش تهیه ترشی انار و لبو,پخت ترشی انار و لبو
ترشی انار و لبو

طرزتهیه ترشی انار و لبو :

ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز شود بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و‌ داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید، می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.

گرداآوری:بخش آشپزی

0

مطلب پیشنهادی

تفاله هویج

از تفاله هویج چه استفاده‌هایی می‌توانیم بکنیم

موارد کاربردی تفاله هویج معمولا بعد از نوشیدن آب هویج تفاله‎ی آن را دور می‎ریزند، …

طرز تهیه کوفته دست به گردن

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

کوفته دست به گردن غذایی ارزان کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و …

ترشی گل کلم

آموزش درست کردن ترشی گل کلم و فواید آن برای سلامتی

رمز و رازهای ترشی گل کلم خوشمزه ترشی‌ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از …

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان غذایی ارزان و مفید

اشکنه کدو بادمجان غذایی مفید و سبک اشکنه کدو بادمجان غذایی‌ست دارای سهم مناسبی از …

سالم‎ترین غذاها مربوط به چه کشورهایی هستند

بررسی سالم‎ترین غذاها در کشورهای جهان با بالا رفتن نرخ رشد جهانی دیابت نوع دوم، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

http://www.20script.ir