طرز تهیه ترشی مارچوبه

Pickled Asparagus

 

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

 

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

 مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد 
 آب 5 پیمانه
 شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواهبه مقدار لازم
برگ بو2 الی 3 عدد
سیر2 حبه
سرکه2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردلیک قاشق چایخوری
نمک2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

هفده + هفت =