طرز تهیه ترشی لیمو ترش خانگی

روش درست کردن ترشی لیمو ترش

طعم ترش لیموی تازه، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه شما می‌توانید لیموی تازه را برش داده و از آب آن در انواع غذاها و بر روی سفره‌ی خود از آن بهره ببرید، می‌توانید با درست کردن ترشی لیمو از ماندن و کهنه شدن لیموها در یخچال جلوگیری کرده و همیشه طعم تازه و ترش آن را در اختیار داشته باشید. طرز تهیه ترشی لیمو ترش بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی‎گیرد.

مواد لازم برای ترشی لیمو

ليموي تازه : ۵۰۰ گرم

فلفل تند قرمز : ۳ عدد

زردچوبه : يک قاشق غذاخوري

نمک : يک و نيم قاشق غذاخوري

فلفل دلمه رنگي : ۱ عدد

مراحل تهیه ترشی لیمو ترش

ابتدا ليموی سالم بدون لک را ميشوييم يک روز ميگذاريم آبش برود بعد خرد می‌کنيم. هر ليمو را شش قسمت مي کنيم. تخم هاي آن را در می‌آوريم. اگر هسته ليمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می‌کند. ترشي ليمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبيا پلو و غذاهايي که ناني نباشد خيلي لذيذ است.

اين ترشي تند است و در عربستان تهيه ميشود و آن را تند تهيه می‌کنند. تکه هاي ليمو را داخل ظرف مورد نظر ريخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روي آن ميريزيم و مخلوط مي کنيم و يک پارچه روي ظرف مي کشيم و ۳ روز بيرون از يخچال ميگذاريم بماند گهگاهي مواد را با قاشق يا هر وسيله خشک ديگر هم ميزنيم.

دقت کنيد قاشقي که مواد را با آن هم ميزنيم بايد حتماً خشک باشد و آبدار نباشد. بعد از ۳ روز که مواد را خوب هم زده ايم و آب غليظي در آن ايجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ريخته و در آن را محکم مي بنديم و ميگذاريم برسد. اين ترشي در يخچال و جاي خنک بعد از چند ماه می‌رسد و در جاي گرم بعد از يک ماه مي رسد و قابل مصرف است.

اين ترشي سرکه ندارد و براي کساني که سرماخوردگی دارند و نميتوانند ترشي ديگر مصرف کنند خيلي مناسب است. تندي ترشي را ميتوان کم يا زياد کرد. براي خوب جلوه دادن اين ترشي ميتوان فلفل سبز تازه يا فلفل دلمه نيز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثيري در طعم آن ندارد و فقط براي ظاهر آن است.

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

دو + 10 =