آشپزیآموزش نکات آشپزی

طرز تهیه ترشی موسیر

<!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-2–><!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–>

درست کردن ترشی موسیر,طرز درست کردن ترشی موسیر

طرز تهیه ترشی موسیر

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر :

موسیر خشک 
 100 گرم
 سركه سفید
 1 لیتر
 زردچوبه
 یک قاشق چایخوری
 نمک
 به اندازه دلخواه

روش آماده كردن موسیر تازه :

موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه‌ ورقه‌كردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخی‌اش گرفته شود.سپس آن را روی پارچه‌ای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی می‌باشد.

روش آماده كردن موسیر خشك:

موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن كنید تا كمی خشك شود.

روش تهیه ترشی موسیر :

موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

نکته برای تهیه ترشی موسیر : 

برای آماده كردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده كرد.

 

منبع : shooroshirin.ir

هدیه ما به شما..!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید