آشپزیآموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک شنی

در این مطلب ما به شما طرز تهیه کیک شنی را یاد میدهیم.شايد اسم اين كيك براتون كمى نا آشنا باشه اما اين نوع كيك يكى از محبوب ترين انواع کیکهای عصرانه در كشورهاى عربي و تركيه محسوب ميشه.

موادلازم:

آرد دولیوان دسته دار فرانسوی
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان داغ
روغن یک لیوان سر خالی
تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک:

همیشه با شما هستیم !...

ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه(من توی قالب گرد ۲۳ پختم).توی قالب مستطیلی 23×35یا قالب 20 ×39 هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید  کیک شما اماده هست.برای روی کیک بعد از پخت نصف قوطی شیر عسلی پودر نارگیل بو داده نصف لیوان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ شود.

نکات مهم

تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسد

فر از قبل روشن و باشد

موفع پخت روی کیک بایدطلایی رو به سرخ باشد.

بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیک تون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسانید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید.این کیک را میتوانید با نوشیدنیهای مانند چای و قهوه و نسکافه میل کنید.

 

مرور بیشتر...

هدیه ما به شما..!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =