طرز تهیه سوپ بُرش یک غذای رژیمی روسی

سوپ بُرش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می‌شود

«بُرش» (Borscht) یکی از غذاهای سنتی روسیه، اوکراین، بلاروس، لهستان و دیگر کشورهای اروپای شرقی است. سوپ بُرش در کشورهای مختلف به روش‌های مختلف پخته می‌شود، اما ماده اصلی آن در اکثر فرهنگ‌ها، چغندر است که به آن رنگ قرمز می‌دهد.

سوپ بُرش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می‌شود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می‌کند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می‌شود.

مواد لازم برای سوپ بُرش:

چغندر (لبو): ۳ عدد متوسط
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا: ۴۰۰ گرم (کنسرو)
برگ بو: ۲ عدد
آب: ۱۰ فنجان
آب مرغ یا گوشت: ۶ فنجان
گوجه فرنگی: ۱ کنسرو
آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
شوید: ۱ قاشق غذاخوری(خرد شده)
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
هویج: ۲ عددکلم پیچ: ۱ نصفه

طرز تهیه سوپ بُرش:

_در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها بپزد و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.
_سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.
_هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
_کلم را خرد کنید و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.
_لبوها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
_آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
_هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.
_سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

چهار × سه =