طرز تهیه کیک اسفنجی با دو طعم متفاوت

نحوه آشپزی و آموزش کیک اسفنجی در دو طعم

در این قسمت از نحوه درست کردن کیک اسفنجی به دو صورت قرار داده شده است که دستور اول مربوط به کیک اسفنجی با آرد کامل می باشد و دستور دوم مربوط به کیک اسفنجی شکلات و گلابی می باشد.

مواد لازم کیک اسفنجی با آرد کامل

کیک اسفنجی

آرد گندم کامل بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
شکر دانه ریز : ۱۷۵ گرم
روغن آفتابگردان : ۶ قاشق غذاخوری
آب : ۲۵۰ میلی لیتر
اسانس وانیل : ۱ قاشق چای خوری
مارمالاد کم شیرین توت فرنگی یا شاتوت : ۴ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه کیک اسفنجی

کف دو قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نموده و در داخل آن ها کاغذ روغنی بیاندازید .

آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک نمایید و اگر سبوسی از آرد در صافی باقی بماند , آن را هم داخل کاسه بریزید .

روغن آفتابگردان , آب و وانیل رااضافه نمایید و با یک قاشق چوبی یک دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط خمیری نرم و یکدستی درست شود سپس آن را به طور مساوی در قالب های آماده شده , بریزید .

کیک‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا وقتی آن را به آرامی فشار می دهید , فرو برود و حالت ارتجاعی داشته و دوباره سر جای خودش برگردد .

بگذارید کیک ها کمی داخل قالب خنک شوند سپس آن ها را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید .

جهت سرو , یکی از کیک ها را روی بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید . روی بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید . روی آن را با مارمالاد بپوشانید و کیک دیگر را روی آن بگذارید .

شکر را روی آن بپاشید و سرو نمایید .

کیک اسفنجی با آرد گندم کامل درست می شود , دارای مایه میانی کم شکر است و از آن جایی که تخم مرغ ندارد مناسب حال گیاه خواران است

مواد لازم کیک اسفنجی شکلاتی و گلابی

کیک اسفنجی شکلاتی

کره نرم شده : ۲۰۰ گرم
شکر تصفیه نشده : ۱۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده : ۳ عدد
آرد بکینگ پودردار : ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : ۲ عدد

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی و گلابی

کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .

در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .

تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .

آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .

برش‌های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد.

بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .

توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک اسفنجی شکلات و گلابی

شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

11 + یک =