روش درست کردن رب خانگی+فوت و فن تهیه رب

Tomato paste

مجموعه :آشپزی ارزان

فوت و فن تهیه رب گوجه فرنگی خانگیاین روزها دیگه کمتر کسی پیدا می شود که از رب خانگی استفاده کند و معمولا همه ما از رب های کارخانه ای استفاده میکنیم. اما اگه یک دفعه طعم رب خونگی را بچشیم میبینیم که مزه اش از زمین تا آسمان با ربهای کارخانه ای فرق می کند.

اما بازهم  نمیشه گفت که میتونیم از اون به بعد همیشه رب خونگی بپزیم چون وقتشو نداریم، ولی مطمئن باشین که انقدر این رب خوشمزه هست که هر از چند گاهی بریم سراغ پختن آن و خانگی اش را  تهیه کنیم و از طعمش لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

۲ کیلو گوجه فرنگی

۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سرخالی روغن مایع

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه:

1- این مقدار گوجه فرنگی به اندازه یک کاسه تقریبا کوچیک رب گوجه فرنگی میده، بسته به میزان نیازتون مواد رو افزایش بدهید..

2- ابتدا گوجه فرنگی هارو از وسط نصف میکینم و داخل قابلمه میریزیم و در حدی داخل قابلمه آب میریزیم که تا روی گوجه ها بیاد. شعله گاز رو روی درجه متوسط روشن کرده و در قابلمه رو میذاریم تا گوجه ها بپزند.

3- در قابلمه رو کاملا نبندین تا گوجه ها سر نروند.

4- به گوجه ها مهلت میدیم تا بپزن و کاملا نرم بشن و پوستشون ازشون جدا بشود.

5- حالا گوجه های پخته رو کم کم و مرحله به مرحله داخل یه صافی که حفره هاش کوچک تر از دانه های گوجه فرنگی باشه میریزیم.

6- بااستفاده از یه قاشق گوجه ها رو له میکینم تا گوشت گوجه ها کاملا از دونه ها و پوستش جدا بشه و از صافی رد بشه. برای اینکه گوشت گوجه ها داخل صافی نمونه و هدر نره گاهی از آب گوجه پخته داخل قابلمه روی مواد داخل صافی میریزیم و همشون میزنیم تا همه گوشت گوجه همراه آب از صافی رد بشود.

7- همون طوری که در تصویر زیر میبینیم در انتها پوره ای خیلی خیلی رقیق از گوجه ها داخل کاسه می ریزد.

8- بعد از اینکه مرحله به مرحله این کار رو تکرار کردیم همه پوره رقیق بدست اومده رو داخل قابلمه برمیگردونیم و زیر قابلمه رو با حرارت متوسط روشن میکنیم و در قابلمه هم باز میذاریم تا آب اضافی گوجه ها تبخیر بشود.

9- وقتی آب اضافی تبخیر شد و مایعمون قوام اومد به مقدار لازم نمک اضافه میکنیم. از این به بعد گهگداری رب رو هم میزنیم تا ته نگیرد.

10- در نهایت قبل ا ز اینکه رب به غلظت مورد نظرمون برسه در صورت تمایل روغن رو اضافه میکنیم و رب رو هم میزنیم روغن در خوش رنگ تر شدن رب تاثیر دارد.

11- همینطور گاهی رب رو هم میزنیم تا ته نگیره و وقتی غلظتش به حدی رسید که جای قاشق روش موند رب حاضر است.

12- حالا میتونیم از رب طبیعی و سالم و خوشمزه مون در انواع غذاها استفاده کنیم و در صورتی که بخواهیم مدت زیادی نگهش داریم میتونیم داخل فریزر بذاریمش تا کپک نزند.

منبع:وبسایت دونفره

0

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کوفته دست به گردن

طرز تهیه کوفته دست به گردن غذایی ارزان و آسان

کوفته دست به گردن غذایی ارزان کوفته دست به گردن از جمله غذاهای سنتی و …

ترشی گل کلم

آموزش درست کردن ترشی گل کلم و فواید آن برای سلامتی

رمز و رازهای ترشی گل کلم خوشمزه ترشی‌ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از …

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان غذایی ارزان و مفید

اشکنه کدو بادمجان غذایی مفید و سبک اشکنه کدو بادمجان غذایی‌ست دارای سهم مناسبی از …

سالم‎ترین غذاها مربوط به چه کشورهایی هستند

بررسی سالم‎ترین غذاها در کشورهای جهان با بالا رفتن نرخ رشد جهانی دیابت نوع دوم، …

روش کاشت سبزی خوردن

روش کاشت سبزی خوردن در منزل درون گلدان

روش کاشت سبزی خوردن در منزل کاشت سبزی خوردن بسیار آسان بوده، بذر سالم، خاک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + پنج =

http://www.20script.ir