روش تهیه سوسیته مانتی ترکیه با استفاده از خمیر یوفکا

سوسیته مانتی ترکیه با استفاده از خمیر یوفکا

مانتی، را همه دوست دارند مانتی هرچقدر هم که خوشمزه باشند درست کردنش وقت گیر است باید خمیر درست کرده دانه دانه خمیرها را باز کرده و داخلش را پر کنید دوباره ببندید سپس بپزید و رویش هم ماست و سس بریزید ما در اینجا مانتی را با روش آسانتر آموزش میدهیم چون خودمان خمیر درست نمی‎کنیم و از خمیر آماده یوفکا مانتی درست میکنیم.

مانتی

سوسیته مانتی، با استفاده از خمیر یوفکا مخصوص ترکیه، نوع دیگری از مانتی، ترکیه است که در این سایت آموزش آن را قرار داده‌ایم. برای درست کردن سوسیته مانتی با استفاده از خمیر یوفکا مخصوص ترکیه کمتر از یک ساعت وقت میخواهد تا درست کنید.

وقتی با خمیر یوفکا مانتی درست میکنیم نیازی به درست کردن خمیر و ورز دادن آن و باز کردن خمیر نداریم با یوفکا هم یک مانتی خیلی خوشمزه می توان درست کرد.

مواد لازم برای تهیه سوسیته مانتی، با استفاده از خمیر یوفکا:

یوفکا ۳ عدد

مواد داخل مانتی:
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن مایع نصف استکان
فلفل قرمز و سیاه
نمک
جعفری

مواد لازم برای خیس کردن یوفکاها:
آب نصف لیوان

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای رویه:
ماست و سیر

مواد لازم برای سس سوسیته مانتی:
کره ۲ قاشق غذا خوری
نعناع
پاپریکا

طرز تهیه سوسیته مانتی، با استفاده از خمیر یوفکا :

– اولین کار برای درست کردن مانتی، درست کردن مواد داخلی است برای این کار پیاز را بسیار ریز خرد کرده و در روغن تا زمانی که طلایی شود تفت میدهیم روی آن گوشت چرخ شده ریخته و به سرخ کردن ادامه میدهیم.
– وقتی رنگش تغییر پیدا کرد رب و نمک و ادویه جات را می‎ریزیم وقتی پخت از حرارت برداشته و جعفری خرد شده را ریخته و هم میزنیم
– یوفکا را چهار قسمت کرده روی آن ترکیبی از آب و روغن را مالیده و مواد داخلی را می‎ریزیم.
– خمیر را رول کرده و شکل بورک گل را می دهیم رویش مخلوط روغن و آب مالیده و در فر ۱۷۰ درجه قرار میدهیم تا بپزد وقتی کمی روی مانتی ها طلایی شد از فر در می آوریم
– مانتی‎ها را در ظرف مورد نظر قرار داده ورویش ماست و سیر می ریزیم.
– نعنای تفت داده شده در کره و پاپریکا را می ریزیم

نکات قابل توجه:

اگر یوفکا نازک و تازه باشد بهتر رول می شود اگر یوفکا خیلی بزرگ باشد به چهار یا شش قسمت تقسیک کرده همانوریکه می دانید مدت پخت فرها با هم متفاوت است فقط دقت کنید که در فر زیاد سرخ نشود طلایی که شود کافیست.

اگر دوست دارید مانتی را از قبل آماده و در فریزر قرار دهید در کاغذ محافظ یا در وسط آنها کاغذ روغنی قرار داده و در فریزر قرار میدهیم.

مرور بیشتر...

0

مطلب پیشنهادی

خواص ارده

آشنایی با خواص ارده و شیره

honey juice مجموعه: خواص مواد غذایی     خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی زا …

کدوی شکم پر با مرغ

طرز تهیه کدوی شکم پر با سینه مرغ به روش آسان

طرز تهیه کدوی پر‌شده با مرغ این روزها با آمدن کدو به بازار می‌توانید غذاهای متنوع …

پختن سبزیجات

با انواع روشهای مختلف پختن سبزیجات آشنا شوید

6 روش برای پخت سبزیجات معمولاً پختن سبزیجات از نظر بسیاری از ما کاری پیچیده …

طرز تهیه تسو

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم

chinese cuisine cauliflower مجموعه: غذاهای رژیمی     طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم.تسو …

سوپ‌ و آبگوشت‌

نکته های کاربردی آشپزی

cooking tips مجموعه: نکات مهم آشپزی     سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 4 =

http://www.20script.ir