مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

تخم هندوانه و خاصیت‌های آن برای سلامتی و زیبایی پوست

تخم هندوانه و خواص طلایی

هندوانه از جمله میوه‎های شیرینی‌ست که به خاطر داشتن طعم مطلوب طرفداران بسیاری در کل دنیا دارد. هندوانه میوه‌ای پر آب و بسیار مفید است؛ و تخم هندوانه نیز مثل میوه‌اش بسیار مفید برای بدن است که متاسفانه بسیاری از ما عادت داریم تا آن را دور بریزیم و از مصرف آن خودداری کنیم.

تخم هندوانه

تخم هندوانه به دلیل ترکیبات مفیدی که دارد به درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند. کمک به سلامت و زیبایی پوست از جمله فواید تخم هندوانه است.

تخم هندوانه، به صورت خشک شده و تازه خواص یکسانی دارد ولی خشک شده آن پر کالری‌تر است. همچنین تخم این میوه دارای پروتئین و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

تخم هندوانه خشک و تفت داده شده می‌تواند به عنوان یک میان‌ وعده غنی مورد استفاده قرار گیرد. در هر میان وعده این تخم 30 گرم پروتئین وجود دارد که 61 درصد از انرژی روزانه ما را تأمین می‌کند.

پروتئین موجود در تخم هندوانه، دارای آرژنین و انواع اسیدهای آمینه است؛ همچنین تخم هندوانه در بسیاری از فرآیندهای رشد قد، تنظیم فشار خون و درمان بیماری‌های عروق کرونر تاثیر دارد. ویتامین B موجود در این ماده مغذی نیز در سوخت و ساز بدن موثر است و در افراد احساس آرامش ایجاد می‌کند.

نیاسین (ویتامین B3) موجود در داخل تخم هندوانه به حفظ سیستم عصبی، سیستم گوارشی و پوست بدن کمک می‌کند و در کل اکثر ویتامین‌های B و مواد معدنی در تخم هندوانه وجود دارد.

هسته هندوانه به سوخت و ساز کربوهیدرات و تنظیم قند در بدن کمک بسیاری می‌کند و دارای فسفر، آهن، فولاد، پتاسیم، سدیم، منگنز و روی است که هرکدام خاصیت اعجاب‌انگیزی در بدن دارد.

تخم هندوانه در تنظیم کلسترول خون نقش مهمی ایفا می‌کند و اگر یک لیوان از تخم هندوانه میل شود، بیش از 600 کیلو کالری انرژی تولید می‌کند که در افزایش چاقی برای افراد لاغر نقش بسیار مهمی دارد.

به دلیل کالری بالای تخم هندوانه افراد چاق باید از خوردن زیاد آن خودداری کنند زیرا به زودی آنها را چاق می‌کند. متخصصان تغذیه اعتقاد درند: در تخم هندوانه به دلیل وجود اسیدهای چرب، لکه‌های پوستی از بین می‌رود و به سفت شدن پوست و از بین بردن چین و چروک آن کمک بسیار زیادی می‌کند.

دیگر اسید آمینه‌های تشکیل دهنده پروتئین تخمه هندوانه:

تخم هندوانهتریپتوفان tryptophan
گلوتامیک اسید glutamic acid
لیزین lysine
ویتامین B

تخمه هندوانه، همچنین سرشار از ویتامین های گروه B هستند. انجمن سرطان آمریکا The American Cancer Society گزارش می‌دهد که ویتامین B برای تبدیل مواد غذایی به انرژی و دیگر عملکردهای مهم بدن لازم است. بیشترین ویتامین B موجود در تخمه هندوانه نیاسین niacin است،1 فنجان تخمه خشک شده هندوانه حاوی 3.8 میلی‌گرم نیاسین است که 19 درصد نیاز روزانه را تامین می‌کند. نیاسین برای حفظ سیستم عصبی، سیستم گوارشی و سلامت پوست مهم است.

دیگر ویتامین‌های گروه B تخمه‌های هندوانه:

فولات folate
تیامین thiamin
ریبوفلاوین riboflavin
ویتامین B6
اسید پانتوتنیک pantothenic acid

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*