آشپزی

آموزش سیگارت گوشت – فست فود – آشپزی

سلام دوستان گرامی.. هم اکنون شما طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را در سایت دنیای خوب زندگی مشاهده می کنید عزیزان اگر طرز پخت یا طبخ یک منو خاص را دارید می توانید آن را برایمان از طریق نظرات ارسال کنید تا ما با اسم خودتان ان را درج نماییم ..

آموزش سیگارت گوشت

با آموزش سیگارت گوشت از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه ما باشید.

آموزش سیگارت گوشت

مواد لازم

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

1 قاشق سوپخوری جعفری خردشده

2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

۱۰۰ گرم قارچ (به دلخواه)

کمی کره آب کرده

کنجد به میزان لازم

۲ ق س پیازداغ 1 ق س پیازچه خردشده خمیر فیلوریوفکا) به تعدادلازم اعدد زرده تخم مرغ مقداری نمک و فلفل روغن به میزان لازم

 

ا گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ و کمی روغن سرخ کنید. قارچها را خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا همراه با گوشت چرخ کرده سرخ شوند.

به گوشت و قارچ، نمک و فلفل هم اضافه کنید و همراه با رب گوجه فرنگی تفت دهید. در آخر پیازچه و جعفری را هم اضافه کرده و کمی صبر کنید تا گوشت بپزد. اخمیرهای فیلو را به اندازه های مساوی به شکل مثلث برش بزنید. مقداری کره روی هر خمیر مالیده و در قاعده هر مثلث کمی گوشت چرخ کرده آماده بگذارید.

از سمت قاعده خمیر را به شکل رول در آورید و کناره ها را در داخل فرو کنید تا مواد بیرون نیاید. فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سیگارتها را آماده کرده و روی سینی فر بچینید. کیک زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید و با قلم موی آشپزخانه روی سطح سیگارتها بمالید و بعد روی آنها

کرم

کنجد بپاشید.

سیگارتها را در فر به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه حرارت دهید تا روی آنها طلایی شود. بعد از این مدت این غذا را سرو کنید.

 

از کجا بخریم؟ خمیر یوفکایا خمیر فیلو را از سوپر مارکت های بزرگ یا فروشگاههای

لوازم قنادی خریداری کنید.

فوت فن خمیر فیلوبه دو صورت

دایره ای و مربعی به فروش می رسد. برای این غذا از هر دو مدل

این خمیر می توان استفاده کرد، فقط کافی است خمیر را به شکل مثلث های یک اندازه

در آورید.

گردآوری بخش آشپزی سایت دنیای خوب زندگی

مرور بیشتر...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 1 =