مقالات

دانشمندان موفق شده اند كه كشت محصولات زراعی را در خاك آسیب دیده به نمك معكوس كنند

مقالات علمی با ترجمه مستقیم سایت بزرگ دنیای خوب زندگی

دانشمندان موفق شده اند كه كشت محصولات زراعی را در خاك آسیب دیده به نمك معكوس كنند

اعتبار: BYU

ممکن است گروهی از محققان راهی برای برگرداندن بازده محصولات زراعی ناشی از زمین های کشاورزی به طور فزاینده شور در سرتاسر جهان پیدا کرده اند.

دانشمندان به رهبری برنت نیلسن ، استاد میکروبیولوژی و زیست شناسی مولکولی در دانشگاه بریگام جوان ، از باکتری هایی در ریشه گیاهان مقاوم به نمک استفاده کرده اند تا با موفقیت گیاهان یونجه در برابر خاکهای بسیار شور را پیوند بزنند.

نیلسن گفت: "ما ریشه این گیاهان تحمل به نمک (به نام گیاهان شور) را می گیریم ، آنها را خرد کرده و باکتری ها را در یک ظرف پتری در آزمایشگاه رشد می کنیم." "با این کار ، ما بیش از 40 جدایه باکتریایی مختلف را جدا کرده ایم که برخی از آنها می توانند میزان نمک را در سطح اقیانوس تحمل کنند."

سپس این تیم از طریق محلول باکتری های جدا شده را روی بذر یونجه بکار برد و توانایی رشد یونجه در شرایط بسیار شور را آزمایش کرد. آنها در آزمایشگاههای خود و آزمایشهای گلخانه ای که توسط همکاران مؤسسه آموزش و تحقیقات پیشرفته در ویرجینیا انجام شده ، رشد چشمگیری در یونجه داشته اند.

این مطالعه دو نوع باکتری جدا شده – هالومون و باسیل را شناسایی کرده است – که رشد گیاه را در حضور 1 درصد کلرید سدیم (نمک) تحریک می کند ، سطحی که به طور قابل توجهی رشد گیاهان واکسینه نشده را مهار می کند. این کشف حائز اهمیت است زیرا خاک در سرتاسر چین ، استرالیا و خاورمیانه به طور فزاینده شور و همچنین زمین اصلی کشاورزی در جنوب غربی ایالات متحده به طور فزاینده ای شور شده است.

کیتلین مک ناری ، یکی از شش دانش آموز گفت: "با استفاده از زمین هایی که به طور مکرر برای کشاورزی استفاده می شود ، شوری افزایش می یابد." آب آبیاری دارای نمک است و وقتی گیاهان تبخیر می شوند و یا خورده می شوند ، نمک باقی می ماند. " نویسندگان BYU شرکت کننده در مطالعه بر روی کاغذ. "با آنچه پیدا کردیم ، از زمین هایی که به دلیل شوری زیاد قادر به ادامه حیات گیاه نیستند می توان دوباره برای محصولات زراعی استفاده کرد."

تیم تحقیق علاوه بر کار روی یونجه ، محصول شماره 4 در آمریکا ، آزمایش های آزمایشگاهی و گلخانه ای روی برنج ، لوبیا سبز و کاهو را آغاز کرده است. مرحله بعدی انجام آزمایشات میدانی روی محصولات گرده افشانی است.

آزمایشگاه تحقیقات کار ، اخیراً در مرزهای میکروبیولوژیاین کار عمدتاً توسط شش دانشجوی دانشگاه BP انجام شده است: مک ناری و نویسنده اولی جنیفر کرل ، امیلی کلتون ، استفان اسمیت ، جیسون وست و میشل همسون. استاد گیاهان و حیات وحش BYU ، زاخاری آندرود و اسکات لمان و چوانچنگ می از مرکز تحقیقات گیاهان سرپوشیده نیز به عنوان نویسندگان مؤسس عمل کردند.

نیلسن گفت: "ما مدتهاست که فکر کرده ایم که آیا زمین های شور به طور فزاینده فقط یک جنگ باخت است یا اینکه آیا می توانیم کاری را انجام دهیم؟ "ما اکنون نشان داده ایم که می توان در مورد آن کاری انجام داد."


یک کشف جدید می تواند علائم خاک های شور را در محصولات غذایی کاهش دهد


اطلاعات بیشتر:
جنیفر کرل و همکاران ، باکتری های ریزوفسفات شور برای تحریک رشد یونجه در خاک های شور ، مرزهای میکروبیولوژی (2019) DOI: 10.3389 / fmicb.2019.01849

ارسال شده توسط
دانشگاه بریگام جوان




استناد:
دانشمندان موفق شده اند به کشت محصولات زراعی در خاک تحت تأثیر نمک معکوس کنند (2019 ، 22 اوت)
برگرفته در 22 آگوست 2019
از https://phys.org/news/2019-08-s Scientists-successly-innoculate-crops-salt-damaged.html

این سند مشمول حق چاپ است. جدا از هرگونه معاملات منصفانه به منظور مطالعه و تحقیق خود ، خیر
بخشی را می توان بدون اجازه کتبی تکثیر کرد. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه می شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن